Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Στείλε και εσύ τη φωτογραφία σου για τη δημιουργία του "INSIDE OUT" ενός μεγάλου συμμετοχικού έργου τέχνης στα πλαίσια της εκστρατείας Σώστε την Αρκτική

Τον Απρίλιο, μία ομάδα νεαρών ακτιβιστών και επιστημόνων θα ξεκινήσει μία αποστολή στον Βόρειο Πόλο για να ανακηρύξει την περιοχή προστατευμένη για όσους ζουν εκεί, αλλά και για όλο τον πλανήτη!

Σε προσκαλούμε να συμμετέχεις σε αυτό το επικό ταξίδι, λαμβάνοντας μέρος στο μεγαλύτερο συμμετοχικό έργο τέχνης στον κόσμο: το INSIDE OUT! Δουλεύοντας μέσα από το πρότζεκτ Inside Out, την ιδέα του Γάλλου καλλιτέχνη JR, έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε ένα καταπληκτικό μωσαϊκό που θα περιέχει και τη δική σου φωτογραφία, την οποία θα πάρουμε μαζί μας στην αποστολή.

Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν, είναι μία φωτογραφία σου !

Οδηγίες για τη φωτογραφία: Βγάλε μία φωτογραφία τον εαυτό σου, ή ζήτα από κάποιον άλλο να σε φωτογραφίσει, μπροστά από ένα απλό λευκό φόντο. Κοίτα ψηλά και σκέψου τη μαγεία και το μυστήριο του μακρινού Βορρά. Το πορτρέτο πρέπει να είναι του προσώπου σου, χωρίς υπόλοιπα μέρη του σώματος. Χωρίς κατοικίδια ζώα, ούτε μεταμφιέσεις.

Μόνο ένα άτομο ανά πορτρέτο πρέπει να αποστέλλεται με τα στοιχεία επικοινωνίας του συγκεκριμένου ατόμου.

Το Inside Out είναι ένα μεγάλο, συμμετοχικό έργο τέχνης που μετατρέπει τα πρόσωπα σε κομμάτια του καλλιτεχνικού έργου. Αποτελεί δημιουργία του καλλιτέχνη JR, νικητή του βραβείου TED 2011 It is a creation of the artist JR, recipient of the 2011 TED Prize (δείτε την ομιλία του JR στα TED, στην οποία παρουσιάζει το έργο του).

Σημαντική σημείωση: Με την υποβολή της φωτογραφίας σου, επιτρέπεις στον καλλιτέχνη JR και τη Greenpeace να χρησιμοποιήσουν τη φωτογραφία για οποιοδήποτε σκοπό και κάθε μέσο (βιβλία, τύπο, βίντεο, ταινίες, διαδίκτυο, έργα τέχνης, κλπ.), ως μέρος του έργου «InsideOut» και της εκστρατείας Σώστε την Αρκτική. Επιβεβαιώνεις ότι γνωρίζεις τη φύση του έργου και δια του παρόντος εκχωρείς όλα τα δικαιώματα της εικόνας, της πνευματικής ιδιοκτησίας ή οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα θα μπορούσε να περιορίσει τη δυνατότητα χρήσης εικόνων από τους διοργανωτές του έργου ή του καλλιτέχνη JR. Η ανάθεση γίνεται δωρεάν, για τον κόσμο και για τη διάρκεια των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Με την υποβολή της φωτογραφίας, συμμετέχεις στην εκστρατεία για την προστασία της Αρκτικής από υπεράκτιες γεωτρήσεις και βιομηχανική αλιεία.
 
Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου