Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Εκθεση Φωτογραφίας και βραβεύσεις των νικητών του Διαγωνισμού Φωτογραφίας με τίτλο "Οταν ο λύκος δεν είναι εδώ..." Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Εγκαινιάζεται στην αίθουσα “Αλλατίνη-Ντασώ” του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, Λ.Στρατού 2Α, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013, στις 8μμ, η ομαδική έκθεση φωτογραφίας που προέκυψε από το διαγωνισμό με θέμα τα παραμύθια.
Η έκθεση γίνεται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Γαλλοφωνίας και είναι μια συνδιοργάνωση του Γαλλικού Ινστιτούτου με το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Από την επιτροπή του διαγωνισμού έχουν επιλεγεί και συμμετέχουν στην έκθεση:

Ειρήνη Χούμου, Κατερίνα Αλέπα, Αθανασία Παπατζέλου, Κυριάκος Κατσαρέας, Αθανάσιος Αθανασιάδης,  Ιωάννα Νίκα , Ανδρέας Βενιανάκης, Κυριακή Γκούμα, Ευαγγελία Κούση, Γεωργία Γρηγοριάδου, Στέλιος Αλευρόπουλος, Ζωή Λαδίκα, Σμαρώ Απαμπατλίδου, Σοφία Αρφανάκη, Μπελίνα Κορτότση, Αρετή Λιοδακάκη, Αναστασία Δεληγιάννη, Γεωργία Πανάκια, Φίλιππος Δεγίδης, Σοφία Συμεωνίδου, Εύα Γερομιχαλού, Αθανασία Αργυριάδου, Βασίλειος Μαύρης, Φωτεινή Χαμιδιελή, Δήμητρα Μερζιεμεκίδου, Δήμητρα Kομνάρη.


Στη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης θα ανακοινωθούν τα ονόματα των φωτογράφων που βραβεύτηκαν και θα γίνει η απονομή των βραβείων. Επίσης θα ανακοινωθούν τα ονόματα των φωτογράφων που πήραν τα περισσότερα 'like' στη σελίδα του διαγωνισμού στο facebook.

Δείτε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου