Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Διήμερο Σεμινάριο (9&10/02/13) και Έκθεση Φωτογραφίας (8/02/13) του Πλάτωνα Ριβέλλη στα Χανιά

Διήμερο Σεμινάριο και έκθεση Φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη στα Χανιά σε συνεργασία με τη Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων.
Οι ημερομηνίες για την έκθεση είναι η 8η Φεβρουαρίου 2013 (Παρασκευή) για τα εγκαίνια, με λήξη την 23η Φεβρουαρίου.
Οι ημερομηνίες για το σεμινάριο είναι η 9η και η 10η Φεβρουαρίου (Σάββατο και Κυριακή, 10 με 2 και 4 με 9, δηλαδή συνολικά 18 ώρες).
Το σεμινάριο θα είναι ελαφρώς διαφορετικό από τα γνωστά μέχρι σήμερα "Εισαγωγικά" σεμινάριά μου. Ο τίτλος τού σεμιναρίου είναι "Κριτήρια και Επιλογές στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία". Το περιεχόμενό του θα αφορά κυρίως το τι, το πώς και το γιατί όταν φωτογραφίζουμε, όταν απορρίπτουμε και όταν επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες μας. Οι προβολές και οι συζητήσεις θα είναι και πάλι τα εργαλεία ανάλυσης τού περιεχομένου.
Το κόστος τού σεμιναρίου θα είναι 150 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου τού ΦΠΑ). Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν        μπορούν να στείλουν mail στο rivellis@otenet.gr, δηλώνοντας, εκτός από το ονοματεπώνυμό τους, την ηλεκτρονική τους διεύθυνση και το τηλέφωνό τους. Δεν χρειάζεται να καταβάλουν προκαταβολή. Τα δίδακτρα θα εξοφληθούν την πρώτη μέρα τού σεμιναρίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου