Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Κύκλος Σεμιναρίων του Πλάτωνα Ριβέλλη με τίτλο "Κριτήρια και Επιλογές στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία" σε Κέρκυρα & Σύρο το πρώτο εξάμηνο του 2013

Στα πλαίσια του Κύκλου Σεμιναρίων του Πλάτωνα Ριβέλλη σε επαρχιακές πόλεις για το πρώτο εξάμηνο του 2013, μετά από την Θεσσαλονίκη (2/03-03/03/13) και τα Χανιά (9/02-10/02/13) έρχονται να προστεθούν  η Κέρκυρα και η Σύρος.


Τα σεμιμάρια θα έχουν τον τίτλο "Κριτήρια και Επιλογές στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία". Το περιεχόμενό τους θα αφορά τα ερωτήματα που γεννώνται σε έναν φωτογράφο και τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσει με βάση τα προσωπικά του καλλιτεχνικά κριτήρια σχετικά με το "τι" και "πώς" φωτογραφίζει και με το "τι" και "πώς" επιλέγει από ό,τι έχει ήδη φωτογραφίσει. Οι προβολές και οι συζητήσεις θα είναι και πάλι τα εργαλεία ανάλυσης τού περιεχομένου.

Όλα τα σεμινάρια θα γίνουν στη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου και θα διαρκέσουν 18 ώρες συνολικά (10.00-14.00 και 16.00-21.00 Σάββατο και Κυριακή). Το κόστος τους θα είναι 150 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%). Όπου έχει προγραμματιστεί και έκθεση, αυτή θα εγκαινιαστεί το βράδυ τής Παρασκευής που θα προηγείται τού σεμιναρίου.
 
Το σεμινάριο τής Κέρκυρας διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας και θα γίνει το διήμερο 30 & 31 Μαρτίου 2013.

Το σεμινάριο τής Σύρου θα γίνει το διήμερο 11 και 12 Μαΐου 2013. Θα διεξαχθεί στην έδρα τού Φωτογραφικού Κύκλου Σύρου, στον Αμάραντο.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποιο από τα παραπάνω σεμινάρια πρέπει να στείλει ένα mail στο rivellis@otenet.gr, στο οποίο να αναφέρει το ονοματεπώνυμό του, την ηλεκτρονική του διεύθυνση και το τηλέφωνό του και να προσδιορίζει το συγκεκριμένο σεμινάριο το οποίο θέλει να παρακολουθήσει. Δεν χρειάζεται να καταβάλει προκαταβολή. Τα δίδακτρα θα εξοφληθούν την πρώτη μέρα τού σεμιναρίου.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου