Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Παρουσίαση Δουλειάς Σπουδαστών της Ιωάννας Βασδέκη και του Jeff Vanderpool στο Athens House of Photography 22/9/2012


Μία Βραδιά γεμάτη Φωτογραφία / An evening full of Photography
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012
 

 Τί μπορεί να περιμένει κανείς από ένα σεμινάριο φωτογραφίας, τί διδάσκεται πραγματικά, πώς εξελίσσεται ο σπουδαστής έχοντας μάθει την τεχνική, έχοντας δει τα έργα σπουδαίων δημιουργών, έχοντας φωτογραφίσει συστηματικά, έχοντας δεχθεί κριτική, έχοντας συνομιλήσει με ανθρώπους από τον χώρο της Φωτογραφίας;

Σε μία ιδιότυπη βραδιά, θα προβληθούν ψηφιακά τα καλύτερα έργα σπουδαστών που προέκυψαν από τα τρίμηνα σεμινάρια φωτογραφίας στο Athens House Of Photography υπό τη διδασκαλία και την επιμέλεια των Ιωάννας Βασδέκη & Jeff Vanderpool (αλλιώς Fotograficus).

Πέραν της καλλιτεχνικής χροιάς της βραδιάς, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους καθηγητές για τα νέα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν το Φθινόπωρο του 2012 (Οκτώβριο-Δεκέμβριο) αλλά και με τους ίδιους τους σπουδαστές των σεμιναρίων της περασμένης ακαδημαϊκής χρονιάς.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 & ώρα 8μμ στο Athens House of Photography για να απολαύσουμε μαζί ποιοτικές φωτογραφίες, ενδιαφέρουσες συζητήσεις καθώς κι ένα ποτήρι κρασί!

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επίσης, την ίδια βραδιά θα γίνονται εγγραφές με 40% έκπτωση για όσους ενδιαφερθούν για τα σεμινάρια της χρονιάς 2012-2013.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το: info@phototheatron.com ή στα τηλέφωνα 6972209171
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου