Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα: “Πάμε Παραλία ή Βουνό...” από το METApolis από 1 Μαρτίου εως 1 Σεπτεμβρίου 2012



"Πάμε Παραλία ή Βουνό..."

Διαγωνισμός φωτογραφίας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι από το METApolis
 Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν για μία εβδομάδα το Σεπτέμβριο του 2012 στον εκθεσιακό χώρο του METAPolis και θα τιμηθούν οι δημιουργοί τους.
 Οι 6 Πρώτοι Νικητές θα Βραβευθούν την ημέρα των Εγκαινίων.

Το METApolis διοργανώνει online διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: “Πάμε Παραλία ή Βουνό...”
 Οι Φωτογραφίες θα αναρτώνται στη Σελίδα του Facebook ( http://www.facebook.com/pages/Πάμε-Παραλία-ή-Βουνό/300525116680509?sk=photos )
 Στείλτε τις φωτογραφίες σας από 1 Μαρτίου 2012 έως 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ο διαγωνισμός του Metapolis εκτός από την βράβευση και τις πρώτες θέσεις, έχουν χαρακτήρα εκπαιδευτικό, με την έννοια ότι δίνουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα (για άλλους απλά την αφορμή) για μια οργανωμένη παρουσίαση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα.
 Για εμάς στο Metapolis είναι σημαντικό να δούμε έργο, ανθρώπους που μπορούν να βρουν μέσω της διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού την παρουσίαση μίας φωτογραφίας, τη διάθεση να πειραματιστής και να ανακαλύψεις το κόσμο της Φωτογραφίας.
 Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως φίλους της Φωτογραφίας. Επιτροπή θα επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες και τις φωτογραφίες με τα περισσότερα Likes, οι οποίες θα παρουσιαστούν αρχικά διαδικτυακά και ακολούθως σε οργανωμένη ειδική εκδήλωση. Τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Σχολείο του MONDE στην Ουγκάντα.

Φωτογραφική Ομάδα METApolis
Αιόλου 48-50, Αθήνα
Για να δείτε τις συμμετοχές στο διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου