Τρίτη 3 Απριλίου 2012

20 Δωρεάν Μηνιαίες Υποτροφίες από το Ash in Art σε άνεργους ΟΑΕΔ στα μαθήματα Τέχνης εως 1 Μαιου 2012

Για να μην τρελλαθείς, μείνε τρελλός" έλεγε ένα παλιό φιλοσοφικό απόφθεγμα. Εμείς θα προσθέταμε "...και δημιουργικός". To Ash In Art σε καλεί να ξεκινήσεις μαθήματα Τέχνης τον Απρίλιο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία ταυτότητα και κάρτα ΟΑΕΔ. Προτεραιότητα θα έχουν οι μ...ακροχρόνια άνεργοι, νέοι μαθητές έως την συμπλήρωση των θέσεων. Τυχόν κενές θέσεις θα καλυφθούν από μέλη Ash In Art. Το μέτρο ενδέχεται να επεκταθεί και στον αριθμό ατόμων και στο χρονικό διάστημα. Σάς ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας. Είσαστε και δικό μας κομμάτι, οι περισσότεροι από εμάς βιώνουμε ένα βραχύβιο ή μακροχρόνιο διάστημα στην ανεργία. Το Ash In Art και οι μαθητές του στέκονται αλληλέγγυοι. Περάστε από το Ash In Art και συζητήστε μαζί μας, επιλέξτε τα νέα σας μαθήματα χωρίς καμμία επιβάρυνση.

Η ανεργία δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας! Η καλλιτεχνική εκπαίδευση δίνει διέξοδο...


Το Σπίτι Ασυνάρτητων Υποθέσεων Τέχνης - Ash In Art είναι μη κερδοσκοπικός φορέας τεχνών [καλλιτεχνικό σχολείο - εικαστικός χώρος] με αρ. έγκρισης Πρωτοδικείου Αθηνών 3181/2004

Το Ash In Art δεν επιδοτείται από δημόσιο, δημοτικό, ιδιωτικό ή διεθνή φορέα. Δεν επιζητεί επιχορήγηση από αρμόδιο φορέα εργασίας.

Στην ιστοσελίδα μας www.ashinart.com θα βρείτε πληροφορίες, φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής και σχετικό video.

Ash In Art
Ηρακλέους 10 & Καλλιρόης, Κυνοσάργους 11743, Αθήνα, έναντι στάσης ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ-FIX, 11743 Athens, Greece
Τel: 210.9216890, Ε-mail επικοινωνίας : info@ashinart.com

 www.ashinart.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου