Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η Συμμετοχή μου στον 4ο Φωτογραφικό Μαραθώνιο - Athens Photo Inspiration 2011

Οι παρακάτω τέσσερις φωτογραφίες είναι η συμμετοχή μου στον 4ο Φωτογραφικό Μαραθώνιο Athens Photo Inspiration 2011. Οι φωτογραφίες μου δεν επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή για την on-line ψηφοφορία εσείς όμως έχετε την ευκαιρία να αφήσετε τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας εδώ. Η εμπειρία ήταν καταπληκτική, ένα δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της φωτογραφίας. Οι υπολογιστές του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας εκείνο το απόγευμα του Νοέμβρη, γέμισαν με φωτογραφίες. Χρώματα, είδωλα, σκιές δημιουργικές συνθέσεις με προορισμό την ιδανική φωτογραφία... Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι, διότι ως γνωστόν το ταξίδι έχει τελικά σημασία και όχι ο προορισμός...

Κρυμμένη Πόλη

Θετική Ενέργεια

Εγω

Ελεύθερο

7 σχόλια:

  1. Πριμένω τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδα της φωτογραφίες του διαγωνισμού και πιστεύω πως είχε καλές επιλογές αλλά κάποιες ήταν πολύ κακές και όχι μόνο στο θέμα αλλά και στην τεχνική
    Δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω και το σκεπτικό των κριτών του διαγωνισμού αλλά πιστεύω πως η φωτογραφίες σου αξίζουν και είχαν θέση στο διαγωνισμό , κυρίως αυτή που μου άρεσε εμένα περισσότερο, η Ομπρέλα.
    Αν και πιστεύω πως η εμπειρία της συμμετοχής είναι πολύ σημαντικότερη…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρυμμενη πολη, ασυζητητι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο το ταξίδι σου Λιζάκι! Η ομπρελα και η κρυμμένη πόλη είναι super!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρυσούλα Σκουλούδη4 Δεκεμβρίου 2011 στις 1:15 μ.μ.

    Λίζυ μου πολλά συγχαρητήρια!!!Φαίνεται ότι αυτό που κάνεις το αγαπάς πραγματικά!όλες οι φώτο είναι όμορφες και ιδιαίτερες αλλά η ομπρέλα και η κρυμμένη πόλη μου αρεσάν περισσότερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και χαίρομαι πολύ που ταξιδέψατε στον κόσμο της φωτογραφίας μέσα από το φακό μου !!!

    Lizzy

    ΑπάντησηΔιαγραφή