Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Ξεκίνησε η on-line ψηφοφορία του Athens Photo Inspiration 2011. Δείτε τις φωτογραφίες και ψηφίστε...το κοινό θα αναδείξει τις 3 καλύτερες !!!

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί η on-line ψηφοφορία για την ανάδειξη των τριών καλύτερων φωτογραφιών του 4ου Φωτογραφικού Μαραθωνίου που διεξήχθει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 με μεγάλη επιτυχία.
Ο συμμετέχοντας στην ψηφοφορία μπορεί, με απλό τρόπο, να περιηγηθεί στο σύνολο των φωτογραφιών, και χρησιμοποιώντας τη λειτουργία «Επιλογές», να επιλέξει τις τρεις φωτογραφίες που ο ίδιος ψηφίζει ως τις καλύτερες.

Κάθε έγκυρη ψήφος στο διαγωνισμό επιβεβαιώνεται άμεσα, με την αποστολή ενός link επιβεβαίωσης στο email του συμμετέχοντα στην ψηφοφορία, τo οποίo έχει δηλώσει κατά την υποβολή των τελικών επιλογών του. Οι παραλήπτες πρέπει να πατήσουν σε αυτό το link, προκειμένου να επικυρωθεί η ψήφος τους.

Στην on-line ψηφοφορία του Athens Photo Inspiration 2011 έγκυρη ψήφος θεωρείται η πρώτη ολοκληρωμένη ψηφοφορία κάθε χρήστη βάσει του e-mail που έχει δηλώσει και του unique IP. Υποβολές ψήφων που ενδέχεται να ακολουθήσουν για τον ίδιο διαγωνισμό από τον ίδιο χρήστη (unique IP και e-mail), θα απορρίπτονται από το σύστημα.
Μπείτε στο site του Athens Photo Inspiration και Ψηφίστε στο παρακάτω link

Δείτε τις φωτογραφίες

Δείτε τα θέματα του 4ου Φωτογραφικού Μαραθώνιου 2011

Πηγή
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου