Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Πλάτων Ριβέλλης - Διήμερο Σεμινάριο στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στην Αγγλική Γλώσσα

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, σε συνεργασία με τον δάσκαλο και θεωρητικό της φωτογραφίας Πλάτωνα Ριβέλλη, διοργανώνει διήμερο σεμινάριο στην αγγλική γλώσσα με τίτλο Εισαγωγή στην Τέχνη της Φωτογραφίας.
Το περιεχόμενο του σεμιναρίου αφορά στην καλλιτεχνική φωτογραφία τόσο από την πλευρά ενός θεατή φωτογραφιών όσο και ενός φωτογράφου. Ειδικότερα, θα εξεταστούν θέματα τεχνικής που επηρεάζουν το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και θα αναλυθούν καλλιτεχνικά προβλήματα που απασχολούν τη φωτογραφία και γενικότερα την Τέχνη. Επίσης, θα προβληθούν και θα αναλυθούν φωτογραφίες όσων συμμετέχουν.
Στο σεμινάριο μπορεί να πάρουν μέρος άτομα κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φωτογραφικών γνώσεων, αν και η χρήση μιας έστω απλής ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής είναι ενδεδειγμένη. Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να βελτιώσουν τη φωτογραφική τους καλλιέργεια και να αναπτύξουν κριτήρια για την αξιολόγηση, εκτίμηση και απόλαυση της Φωτογραφίας γενικά και των φωτογραφιών τους ειδικότερα.
Τo σεμινάριο διεξάγεται στην αγγλική γλώσσα. Για την παρακολούθησή του, πρέπει να είστε ήδη σε επίπεδο upper-intermediate.

Βρείτε τους όρους εγγραφής εδώ

Ημερομηνίες Σεμιναρίου : 10 & 11 Δεκεμβρίου 2011
10:30- 13:30 & 15:00 - 18:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Μασσαλίας 12 Αθήνα
Τηλ Επικοινωνίας : 210 3680052 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου