Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Φωτογραφικές Εκδηλώσεις Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 με τον Φωτογράφο Χρήστο Βλάχο

Φωτογραφικές εκδηλώσεις
το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου
Στο μαγικό κόσμο των πουλιών και της φύσης θα μας μεταφέρει ο φωτογράφος Χρήστος Βλάχος στην εκδήλωση με θέμα «Γνωριμία με τη φωτογραφία φύσης» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο κοινοτικό κατάστημα Καλοχωρίου.
Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ο Χρήστος Βλάχος θα πραγματοποιήσει guiding για παρατήρηση και φωτογράφιση πουλιών στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα.
Ο φωτογράφος θα μας καθοδηγήσει στα μυστικά του Εθνικού Πάρκου για να ανακαλύψουμε, να παρατηρήσουμε και να φωτογραφήσουμε τα σπάνια είδη της περιοχής. Με τα κιάλια και τους φωτογραφικούς μας φακούς θα «στοχεύσουμε» λαγγόνες, αργυροπελεκάνους και διάφορα αρπακτικά που συναντώνται στην περιοχής, καθώς και τους χειμερινούς επισκέπτες που έχουν έρθει από το βορά, όπως λαμπροβούτια, νανογέρακα και κύκνους. Η εξόρμηση απευθύνεται σε φωτογράφους και μη. Έχει κόστος 10 ευρώ και καλύπτονται έξοδα μεταφοράς όλων (υποχρεωτικά με πούλμαν για ευνόητους λόγους) από τη Θεσσαλονίκη (το ραντεβού θα είναι στις 9 το πρωί στο δικαστικό μέγαρο).
Για όσους ενδιαφέρονται να λάβουνε μέρος και να ενημερωθούν ιδιαίτερα, η υπεύθηνη του projectΛία Παπαδράγκα, θα βρίσκεται μαζί μας στην συνάντηση της Δευτέρας, από νωρίς, και θα παρουσιάσει πρώτη τις λεπτομέρειες της οργάνωσης.

Πληροφορίες Λία Παπαράγκα
Τηλ Επικοινωνίας : 2310 794811

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου