Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Masterclass από τον JH Engström με τίτλο ""Haunts: JH Engstrom Masterclass" στο Μουσείο Μπενάκη

H ομάδα ART/IF/ACT, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεών της σχετικά με τη θεματική του "ορίου", παρουσιάζει στην Αθήνα το γνωστό σουηδό φωτογράφο JH Engstrom, μέλος της Gallerie VU.
Ο JH Engstrom θα πραγματοποιήσει 5ήμερο φωτογραφικό masterclass από 30 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2011, που θα διεξαχθεί στο Μουσείο Μπενάκη, κτήριο οδού Πειραιώς.

Το masterclass με τίτλο "Haunts: JH Engstrom Masterclass" είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του JH Engstrom και απευθύνεται σε φωτογράφους και γενικότερα σε καλλιτέχνες εξοικειωμένους με το φωτογραφικό μέσο. Θα περιλαμβάνει καθημερινή πρακτική φωτογραφικών λήψεων με παράλληλη κριτική, επιλογή και καθοδήγηση από τον JH Engstrom.

Συμμετοχή στο masterclass ανά άτομο: 600 ευρώ (738 ευρώ με ΦΠΑ 23%). Ειδική έκπτωση 10% παρέχεται τόσο σε φοιτητές φωτογραφίας (με την υπόδειξη της φοιτητικής ταυτότητας ΤΕΙ ή αντίστοιχων ελληνικών σχολών φωτογραφίας) όσο και σε όσους έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν masterclass της ομάδα μας, με τελικό κόστος συμμετοχής 540 ευρώ (664 ευρώ με ΦΠΑ 23%). Στο ποσό αυτό καλύπτεται η ημιδιατροφή κάθε συμμετέχοντα για όλες τις ημέρες του masterclass       

Η αποστολή όλου του σχετικού υλικού (εντύπου συμμετοχής, φωτογραφίας, βιογραφικού, portfolio και statement) πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 5/10/2011. Ελλιπείς αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Περισσότερα για τον JH Engstrom

Διάρκεια Masterclass :30 Οκτωβρίου 2011 εως 3 Νοεμβρίου 2011
Καθημερινά :12:00-18:00
Μουσείο Μπενάκη, Κτήριο Οδού Πειραιώς, Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, Αθήνα         
Eπικοινωνία : info@art-if-act.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου