Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

Διαγωνισμός Φωτογραφίας "Οι γειτονιές της καρδίας μας" Δείτε τα αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργάνωσε η Λέσχη φωτογραφίας Σύρου. Ο διαγωνισμός διεξάχθηκε για τρεις μήνες και είχα δύο σκέλη, το μαθητικό και των ενηλίκων. Στο πρώτο σκέλος είχαν δικαίωμα συμμετοχής μαθητές του δημοτικού με πρώτο βραβείο μια φωτογραφική μηχανή compact και βιβλία για τους υπόλοιπους διακριθέντες.Για τον μαθητικό διαγωνισμό οι νικητές αναδείχθηκαν μετά από συνεδρίαση των Βλαστάρη Ειρήνη (Δ/ντρια Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων), Ελισάβετ Αποστολίδου (Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Α’ θμιας Εκπαίδευσης), Στέφανο Μαμίδη (Φωτογράφο) και Αρβανίτη Θάνο (Πρόεδρο ΔΣ Λέσχης Φωτογραφίας Σύρου).
Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
1ο Βραβείο: Δρόσος Σταύρος Α’ τάξη – 6ο Δημ. Σχολείο Ερμούπολης (Δώρο Ψηφιακή Φωτ. Μηχανή Compact)
2ο Βραβείο: Σκίκος Ισίδωρος Β’ τάξη – 2ο Δημ. Σχολείο Ερμούπολης (Δώρο Βιβλίο)
3ο Βραβείο: Σακελλαρίου Αγγελική – Στεφάνου Μικαέλα Ε’ τάξη – Δημ. Σχολείο Ποσειδωνίας (Δώρο Βιβλίο)
1ος Έπαινος : Σεβαστιανός Ρηγούτσος Δ’ Τάξη - Δημ. Σχολείο Ποσειδωνίας
2ος Έπαινος : Ομαδική Εργασία Α2 τάξη - 4ο Δημ. Σχολείο Ερμούπολης
3ος Έπαινος : Τσιτωνάκη Βασιλική Γ2 τάξη - 4ο Δημ. Σχολείο Ερμούπολης
Σε όλα τα παιδία που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό θα δοθεί ένα αναμνηστικό από την Λέσχη Φωτογραφίας Σύρου και ένα βιβλίο από το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων Α/θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων.
Στον διαγωνισμό των ενηλίκων οι συμμετοχές ήταν αρκετές δεκάδες από όλη την Ελλάδα. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 13 Μαΐου και η επιτροπή, αποτελούμενη από Πλάτων Ριβέλλη (Φωτογράφος, Συγγραφέας και Καθηγητής Φωτογραφίας), Γιάννη Κανελλόπουλο (Φωτογράφος, Φωτορεπόρτερ), Γιάννη Ανδριωμένο (Ζωγράφος), Μιχάλη Κυρζίδης (Περιοδικό Φωτογράφος) και Θάνο Αρβανίτη (Πρόεδρο ΔΣ Λέσχης Φωτογραφίας Σύρου), συνεδρίασε το Σάββατο 21/05 στην έδρας της Λέσχης στην Σύρο για την ανάδειξη των καλύτερων φωτογραφιών.
Νικητές του διαγωνισμού αναδείχθηκαν οι:
1ο Βραβείο: Καπλάνης Χρήστος (Φωτογραφική μηχανή DSLR, με φακό)
2ο Βραβείο: Σταυλάς Νίκος (Φωτογραφική μηχανή DSLR, με φακό)
3ο Βραβείο: Δαζάνης Αθανάσιος (Φωτογραφική μηχανή Compact)
Έπαινος: Ζερβουδάκης Σπύρος
Έπαινος: Μπαρούνης Δημήτρης
Έπαινος: Κουσιώρας Βαγγέλης
Όλες οι βραβευμένες φωτογραφίες, μαζί με όσες διακρίθηκαν αλλά δεν βραβεύθηκαν, και για τα δύο σκέλη του διαγωνισμού, θα αναρτηθούν σε υπαίθρια έκθεση στους πεζόδρομους Θυμάτων Σπερχειού και Πρωτοπαπαδάκη στην Ερμούπολη της Σύρου την Παρασκευή 03 Ιουνίου 2011, ενώ παράλληλα θα γίνει και η απονομή των βραβείων στους νικητές.

Επικοινωνία : syros.photo@gmail.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου