Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας των Βασίλη Γεροντάκου, Άγγελου Μίχα, Βασίλη Ραγουζαρίδη και Ανδρέα Σχοινά με τίτλο "Φωτογραφικοί Ορίζοντες"

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας τεσσάρων φωτογράφων μελών τού «Φωτογραφικού Κύκλου» μέσα από την οποία επιχειρείται να δοθεί το στίγμα και τα όρια τού είδους τής φωτογραφίας που καλλιεργείται στον «Κύκλο» και υποστηρίζεται από τους φωτογράφους που είναι και μέλη αυτού τού σωματείου.
Ο τίτλος τής έκθεσης είναι μια αναφορά στα σημεία τού καλλιτεχνικού ορίζοντα στο πλαίσιο των οποίων φυγόκεντρες και κεντρομόλες δυνάμεις διαφυλάττουν την ιδιαιτερότητα τού κάθε δημιουργού υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την καλλιτεχνική συγγένειά τους. Πρόκειται δηλαδή για δύο ασπρόμαυρες και δύο έγχρωμες προτάσεις, η κάθε μια από τις οποίες κινείται σε διαφορετική θεματική και αισθητική περιοχή από τις άλλες, αλλά όλες μαζί αναδεικνύουν τα κοινά στοιχεία τής καλλιτεχνικής ταυτότητας τού «Φωτογραφικού Κύκλου».
Οι δύο «ασπρόμαυροι» φωτογράφοι είναι ο Βασίλης Ραγουζαρίδης και ο Ανδρέας Σχοινάς και οι δύο «έγχρωμοι» ο Βασίλης Γεροντάκος και ο Άγγελος Μίχας.

Διάρκεια έκθεσης : 14 Μαιου 2011 εως 12 Ιουνίου 2011



Μουσείο Μπενάκη
Κεντρικό Κτήριο
Κουμπαρη 1 Αθηνα
Ωράριο λειτουργίας :
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο: 9:00 - 17:00
Πέμπτη: 9:00 - 24:00
Κυριακή: 9:00 - 15:00

Διοργάνωση :Φωτογραφικός Κύκλος σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου