Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΖΕΟΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ " Τι σας ευχαριστεί ή σας ενοχλεί περισσότερο καθημερινά στο δημόσιο χώρο της πόλης σας- Στείλτε τις φωτογραφίες σας

To ΖΕΟΝ στο πλαίσιο της νέας έρευνας και δράσης που πραγματοποιεί με γενικό τίτλο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ διοργανώνει σε πρώτο στάδιο φωτογραφικό δρώμενο με θέμα «Τι σας ευχαριστεί ή σας ενοχλεί περισσότερο όταν κινείστε καθημερινά στο δημόσιο χώρο της πόλης σας».
Στόχος της συνολικής δράσης ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ είναι να αναδείξει μερικά τουλάχιστον από τα καθημερινά ζητήματα χρήσης του δημόσιου χώρου στις σύγχρονες πόλεις, στις σύγχρονες συνθήκες ζωής με έμφαση στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Αθήνα και στο ιστορικό της κέντρο και να καταλήξει μέσα από συλλογική προσπάθεια σε απλές προτάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας μας.

Στείλτε τις δικές σας φωτογραφίες σε μορφή jpeg και μέγεθος 13x18 σε 300 dpi.
Γράψτε ένα επεξηγηματικό σχόλιο για την κάθε φωτογραφία, πού και πότε την τραβήξατε, το όνομά σας, πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας (κατά προτίμηση e-mail) και βεβαιώστε μας ότι τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών που στέλνετε σας ανήκουν.

Μπορείτε να στείλετε μέχρι 5 φωτογραφίες με e-mail (συνολικό μέγιστο μέγεθος 1 Μb) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@zeon.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή σε cd στη διεύθυνση του ΖΕΟΝ, Σαχτούρη 8-10, Πλατεία Κουμουνδούρου 10553 Αθήνα, έως και τις 31 Μαρτίου 2011.
Το ΖΕΟΝ διατηρεί το δικαίωμα χρήσης και αναδημοσίευσης του υλικού στο πλαίσιο της συνολικής δράσης (εκθέσεις, κατάλογοι, workshops).
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου