Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Εργαστήρι Φωτογραφίας Μόδας τον Οκτώβριο στη Μήλο με τον Δημήτρη Τσιριγώτη και τον Alessandro Scarsi

Ένα μοναδικό εργαστήριο που συνδυάζει τη μόδα και τη φωτογραφία με δύο μεγάλους φωτογράφους, τον Δημήτρη Τσιριγώτη και τον Alessandro Scarsi .

Ο Δημήτρης, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, πέρασε πολλά χρόνια στη Μήλο. Η επιρροή από διάφορους φωτογράφους διαφορετικών εποχών τον βοηθά να συνενώνει παλιά και νέα στοιχεία, προκειμένου να δημιουργήσει ένα μοναδικό ύφος στο έργο του. Ελεύθερος και ανοιχτός , θεωρεί τις εικόνες του δικές του δημιουργίες και σε κάθε μία από αυτές επιδιώκει να αποτυπώσει μια συγκεκριμένη οπτική των θεμάτων που επιλέγει . Τα έργα τέχνης του έχουν εκτεθεί σε γκαλερί στη Φλωρεντία, στο Κόμο, στην Αθήνα, στο Σαν Φρανσίσκο και πολλές φωτογραφίες του έχουν επιλεγεί και δημοσιευθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα περιοδικά σε όλο τον κόσμο.

Ο Alessandro είναι ένας ταλαντούχος φωτογράφος μόδας που ζει στο Τορίνο της Ιταλίας.  Το όραμα της φωτογραφίας του έχει κλιμακωθεί κατά τη διάρκεια των χρόνων από τον κινηματογράφο και τους διάσημους ιστορικούς φωτογράφους, αλλά και από την παρατήρηση έργων διάσημων ζωγράφων καθώς και από την γλυπτική Ιταλών και Ξένων γλυπτών και τέλος από ανθρώπους σε καθημερινές σκηνές. Σήμερα εργάζεται στο στούντιο του Enrico Scarsi , όπου ασχολείται με καταλόγους, δημοσιεύσεις και βιβλίο για μοντέλα, ιατρική και βιομηχανική φωτογραφία.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 11 Οκτωβρίου 2018 στο Μήλο.


Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ 

Κόστος Σεμιναρίου & Πληροφορίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου