Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Open Call / Portfolio Reviews Athens Photo Festival - Εγγραφές εως 12 Ιουνίου


Τα Portfolio Reviews προσφέρουν την ευκαιρία σε φωτογράφους και καλλιτέχνες να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένους επαγγελματίες από τη διεθνή φωτογραφική κοινότητα, να λάβουν κριτική για τη δουλειά τους και να αναζητήσουν το δρόμο προς διεθνή φεστιβάλ, μέσα ενημέρωσης και δίκτυα. Τα Portofolio Reviews, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Ιουνίου στο Μουσείο Μπενάκη με τη συμμετοχή 25 reviewers.
Στη φετινή διοργάνωση των Portfolio Reviews έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν καταξιωμένοι ειδικοί, από διαφορετικές χώρες, όπως εκπρόσωποι διεθνών φεστιβάλ και οργανισμών, επιμελητές, editors, κριτικοί και θεωρητικοί της τέχνης. Η δράση αυτή αναπτύσσεται μέσα από μία σειρά ατομικών συναντήσεων και παρέχει τις απαραίτητες συνθήκες για ανταλλαγή απόψεων, δημιουργία προσωπικών και επαγγελματικών επαφών στο χώρο καθώς και προώθηση του φωτογραφικού έργου.
Δήλωση Συμμετοχής
Kάθε ενδιαφερόμενος καλείται να συμπληρώσει και να υποβάλει τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, συνοδευόμενη από το φωτογραφικό υλικό. Κάθε φωτογραφική πρόταση-εργασία θα πρέπει να περιλαμβάνει μια ενότητα έως 15 φωτογραφικών έργων, σε μορφή ηλεκτρονικών αρχείων, που παρουσιάζουν το σύνολο ή μέρος ενός φωτογραφικού project.
Πρόγραμμα Συναντήσεων
Κάθε φωτογράφος έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει 8 ατομικές συνεδρίες των 20 λεπτών.
Βραβείο Best Portfolio
Παράλληλα, οι reviewers θα επιλέξουν την καλύτερη φωτογραφική εργασία, στην οποία και θα απονείμουν το ειδικό βραβείο «Best Portfolio». Η συγκεκριμένη εργασία, θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του εκθεσιακού προγράμματος του Athens Photo Festival 2019.
Κόστος Συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής στα Portfolio Reviews είναι 80 Eυρώ για οκτώ ατομικές συναντήσεις.
Επιλογή Reviewers
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν την προτίμησή τους από τον κατάλογο των reviewers. Το τελικό πρόγραμμα των συναντήσεων θα διαμορφωθεί βάσει της διαθεσιμότητας των reviewers και την προτίμηση των συμμετεχόντων.

Δείτε εδώ τους Reviewers

Εγγραφείτε εδώ


Προθεσμία υποβολής Τρίτη 12 Ιουνίου 2018



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου