Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Contrast:Athens, η Αθήνα των αντιθέσεων» Η μητρόπολη, οι συνυπάρξεις της, οι αντιθέσεις της σε μια φωτό Προθεσμία υποβολής συμμετοχών 31/05


                 Διαγωνισμός φωτογραφίας

 Αθήνα, μια πόλη τεσσάρων εκατομμυρίων, μια μητρόπολη με όλες τις αντιφάσεις που φέρνουν οι μικρόκοσμοί της, μια πόλη σε διαρκή κίνηση που αλλάζει, που το παλιό και το νέο, το όμορφο με το άσχημο, το κλασικό και το μοντέρνο, το φροντισμένο και το παραμελημένο, το έντονο και το γαλήνιο, το φωτεινό και το σκοτεινό, και άλλοι άπειροι συνδυασμοί αντιθέσεων συνυπάρχουν. Αυτό το προφίλ μιας ενδιαφέρουσας πόλης αποτελεί το ζητούμενο του διαγωνισμού φωτογραφίας Contrast:Athens, η Αθήνα των αντιθέσεων
Oι Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. και οι atenistas ζητάνε τη δική σου φωτογραφία, τη δική σου σκοπιά, για ένα διαφορετικό διαγωνισμό, μια έκθεση που θα καταγράψει μια από τις αντιθέσεις μιας δυναμικής μητρόπολης, στα πλαίσια μιας φωτό.

 ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
στο Μετρό Σύνταγμα!
Oι 80 που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα εκτεθούν στο Σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα τον Ιούνιο για δύο εβδομάδες.
➤ 4 νικητές – 4 βραβεία

3 φωτογραφίες θα λάβουν τα 3 πρώτα βραβεία ( 3 κάρτες απεριορίστων διαδρομών Συγκοινωνιών Αθηνών) μετά από τις ψήφους της κριτικής επιτροπής ενώ μετά από ψηφοφορία στον χώρο της έκθεσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει την αγαπημένη του φωτό, που θα λάβει το βραβείο κοινού.

ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ:
►Βγες έξω, περπάτησε, παρατήρησε τις αντιθέσεις στην πόλη και αποτύπωσε το σημείο. Tip: κατά προτίμηση διάλεξε κάθετο κάδρο, αφού κάθετα θα είναι και τα κάδρα στο Μετρό Σύνταγμα.
►►► Προθεσμία συμμετοχής: ως και την 31 Μαΐου 2018.
➤ Όροι διαγωνισμού και λεπτομέρειες
https://atenistas.org/photo/


Facebook Page Event
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου