Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Έκθεση Φωτογραφίας του Βασίλη Νίκα με τίτλο «Τα παιδιά της Ριτσώνας» στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς

Ο φωτογράφος και δάσκαλος φωτογραφίας Βασίλης Νίκας σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ατομικής του έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Τα παιδιά της Ριτσώνας» την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 20:30 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐδα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 22 Μαρτίου με ώρες λειτουργίας 11:00 – 22:00.

Στο χώρο της έκθεσης, το photologio.gr διοργανώνει τη Δευτέρα 19 Μαρτίου και ώρα 19.00 ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα φωτογράφου». Προσκεκλημένοι οι φωτογράφοι : Γιώργος Δεπόλλας, Μάρω Κουρή, Πέτρος Γιαννακούρης, Βασίλης Μαθιουδάκης, Στέλιος Παπαρδέλας, Μιχάλης Παππάς και Ορέστης Σεφέρογλου οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους σε μια ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

Η Ανθρωπιστική Πρωτοβουλία Γέφυρες την ημέρα των εγκαινίων στις 19.00, δίνει φωνή στους πρόσφυγες, σε μια ανοικτή συζήτηση με θέμα «Ο Παράδεισος της Ευρώπης, Αλήθειες και Ψέματα μέσα από τα μάτια ενός πρόσφυγα».

Διοργάνωση: Photoenatos, Εκδόσεις Ευρυγώνιος, Photologio.gr, Ανθρωπιστική Πρωτοβουλία Γέφυρες, Greek Instagramers Events.
Χορηγοί επικοινωνίας: Artistbook.gr, Αρμονία 96,9
Είσοδος ελεύθερη. Οι φωτογραφίες δεν διατίθενται προς πώληση.

Εγκαίνια Έκθεσης : Παρασκευή 16 Μαρτίου, 20:30
Διάρκεια Έκθεσης : 16 Μαρτίου έως 22 Μαρτίου 2018

Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς
Καστοριάς 34-36
Αθήνα

Facebook Page event

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου