Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Παρουσίαση του Αλέξανδρου Βρεττάκου από τα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμου την Τετάρτη 2/11

Τα μαθήματα φωτογραφίας Ρεθύμνου αρχίζουν την φετινή σαιζόν τις παρουσιάσεις των φωτογράφων, με τον Αλέξανδρο Βρεττάκο την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου  στον  Κηπο Του Αλη Βαφη στις 7:00μμ.

Ο Αλέξανδρος Βρεττάκος γεννήθηκε το 1964 στην Κοζάνη, όπου ζει μέχρι σήμερα. Εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής αγωγής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αποφοίτησε  σχολή φωτογραφίας “ Branko Bajic ” στο Novi-Sad της Σερβίας, το 1988. Δίδαξε φωτογραφία στα ΝΕΛΕ και στα ΙΕΚ Κοζάνης τη δεκαετία του ‘90. Επίσης το ίδιο διάστημα οργάνωσε τμήματα φωτογραφίας και δίδαξε σε διάφορα προγράμματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το 2002 δημιούργησε σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης το Φωτογραφικό Εργαστήρι Φωτοδίοδος όπου τα τελευταία δέκα χρόνια διδάσκει αναλογική και ψηφιακή φωτογραφία. Έχει στο δυναμικό του δεκαεννέα ατομικές εκθέσεις.
Ασχολείται κυρίως με την ασπρόμαυρη φωτογραφία. Εμφανίζει και τυπώνει ο ίδιος τις φωτογραφίες του γιατί πιστεύει ότι όλη η διαδικασία  της φωτογράφησης τελειώνει μόνο μετά από τη μεταφορά της τελικής εικόνας στο χαρτί. Από το 2002 ασχολείται και με την ψηφιακή φωτογραφία κάνοντας αρκετούς πειραματισμούς για την καλύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων της ψηφιακής εικόνας.

www.vrettakos.gr
Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016, 7:00μμ

Ο Κηπος Του Αλη Βαφη
Τζανέ Μπουνιαλή 65Α
Ρέθυμνο
Κρήτη

 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου