Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Δωρεάν Διήμερο Σεμινάριο Φωτογραφίας 16 & 17/04 με θέμα "Σύνθεση και Περιεχόμενο Εικόνας" στην Αθήνα

 
Αγαπητοί μας φίλοι! Σας προσκαλούμε στο 1ο σεμινάριο φωτογραφίας που διοργανώνουμε σε συνεργασία με την σχολή Orama Photography Studies (www.oramastudies.gr). Το σεμινάριο είναι δωρεάν για όλους τους φίλους του Instagram και της Φωτογραφίας. Δεν είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και η θεματολογία του μας αγκαλιάζει όλους, είτε φωτογραφίζουμε με κινητό, είτε με οποιοδήποτε άλλο φωτογραφικό εξοπλισμό. Θα ολοκληρωθεί σε δύο ημέρες με θεωρητικό και πρακτικό μέρος:

Ημέρα 1η (Θεωρητικό μέρος)
Σάββατο 16 Απριλίου 2016 , Ώρα 16:00

Πώς επιλέγουμε και πώς τοποθετούμε τα οπτικά στοιχεία στο κάδρο; Η σύνθεση είναι ο καθοριστικός παράγοντας της φωτογραφίας, αφού αποτελεί το μέσο επικοινωνίας μεταξύ του δημιουργού και του θεατή, μεταφέροντάς του άμεσα το συναίσθημα και το μήνυμα του φωτογραφικού έργου.
Στη διάλεξη θα αναλυθεί η λειτουργία των σχημάτων, των γραμμών, του φωτός και του χρώματος αλλά και οι τρόποι με τους οποίους αυτά μπορούν να αποτελέσουν τα μέσα της δημιουργικής μας έκφρασης.

Εισηγητής: Γιάννης Ριζομάρκος, Διευθυντής Σπουδών της Σχολής Orama Photography Studies.

Χώρος διεξαγωγής: ΑΘΗΝΑΪΣ Πολυχώρος Πολιτισμού
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός
www.athinais.com.gr


Ημέρα 2η (Πρακτικό μέρος)
Κυριακή 17 Απριλίου 2016, Ώρα 12:00
Σημείο Συνάντησης:
Μετρό Ακρόπολης (Διονυσίου Αεροπαγίτου)
Φωτογραφική βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας κατά την οποία θα εφαρμόσουμε στην πράξη όσα θα διδαχτούμε στο θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου. Με την καθοδήγηση και τις συμβουλές του εισηγητή μας θα ανακαλύψουμε τρόπους και τεχνικές που θα ξεκλειδώσουν το ταλέντο μας για να βγάζουμε ακόμα πιο όμορφες φωτογραφίες!
Photo: Γιάννης Ριζομάρκος (Yiannis Rizomarkos - Photographer)
Event Tags: #gre_seminar, #gr_events

Greek Instagram Events
Orama Photography Studies

Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου