Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Εκδρομή, Φωτογραφική Εξόρμηση της Ε.Φ.Ε. στη Δημητσάνα- Στεμνίτσα Αρκαδίας τη Κυριακή 10 Μαίου

Η Ε.Φ.Ε. διοργανώνει τη Κυριακή 10 Μαίου 2015, μια εκδρομή, μια φωτογραφική εξόρμηση στο σπήλαιο Κάψια, την εκκλησία της Αγίας Φωτεινής στη Μαντινεία, τη Δημητσάνα και τη Στεμνίτσα και καλεί όσα από τα μέλη και φίλους της επιθυμούν, να συμμετάσχουν και αυτά.
Η εκδρομή θα γίνει με τουριστικό λεωφορείο της εταιρείας Axos Travel και θα είναι 12ωρη.


Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

07:30 Αναχώρηση από Αθήνα (Στ. Μετρό: Μεταξουργείο).
09:30 Άφιξη στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής με τον ιδιαίτερο πέτρινο ΄΄ανορθόδοξο΄΄ αρχιτεκτονικό ρυθμό, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις αρχαιότητες της Αρχαίας Μαντινείας κοντά στην Τρίπολη και χτίστηκε το 1972.
10:30 Άφιξη στο Σπήλαιο Κάψια. Το σπήλαιο του Κάψια βρίσκεται 15 χιλιόμετρα από την Τρίπολη και 1,5 χμ βόρεια του χωριού Κάψια Μαντινείας. Ο πλούσιος εσωτερικός φυσικός διάκοσμος από πολύχρωμους σταλαγμίτες και σταλακτίτες εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Οι ειδικοί το κατατάσσουν μεταξύ των δέκα πιο αξιόλογων σπηλαίων της Ελλάδας.
12:00 Άφιξη στη Δημητσάνα. Θα επισκεφτούμε το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης , το χώρο της Σχολής Δημητσάνας και τη βιβλιοθήκη. Θα παραμείνουμε εκεί και για φαγητό.
16:30 Άφιξη στη Στεμνίτσα και περιήγηση στα αξιοθέατα του χωριού.
18:00 Αναχώρηση - Επιστροφή Αθήνα
.
ΚΟΣΤΟΣ

 Το κόστος της συμμετοχής στην εκδρομή είναι 25 Ευρώ το άτομο. Σ’ αυτό συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά με Λεωφορείο που θα ενοικιάσει η ΕΦΕ, της εταιρείας Axos Travel και θα περιλαμβάνει, το κόστος μετάβασης και επιστροφής.
Η είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους καθώς και τα υπόλοιπα έξοδα κατά τη διάρκεια της εκδρομής (φαγητό κλπ) επιβαρύνουν αποκλειστικά τους εκδρομείς.

 Στην εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν όσα μέλη της ΕΦΕ επιθυμούν, με συνοδεία όσων επιθυμούν, αλλά και φίλοι της ΕΦΕ.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Δευτέρα 4 Μαίου, στα Γραφεία της ΕΦΕ,
Δευτέρα με Παρασκευή 6:00-9:00 μ.μ. Τηλέφωνο 2108228131.
Με e-mail: kyriakos.kokkos@efe,com.gr

Πληροφορίες –Διευκρινήσεις: στον Έφορο της ΕΦΕ, Κυριάκο Κόκκο, στο τηλέφωνο: 6947372463.
 e-mail: kyriakos.kokkos@efe,com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου