Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Δωρεάν Σεμινάρια Φωτογραφίας στη Βιβλιοθήκη Μίνου Βολανάκη από τη Bibliotheque σε συνεργασία με την ομάδα PHOTOPIAΑναλογιζόμενοι τις δυσκολίες των καιρών η Bibliotheque σε συνεργασία με την ομάδα PHOTOPIA σας προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μια σειρά σεμιναρίων για τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Η «PHOTOPIA» είναι μια φωτογραφική ομάδα που γεννήθηκε μέσα από το διαδίκτυο το 2008. Άνθρωποι, με κοινή την αγάπη τους για την φωτογραφία, αποφάσισαν ότι το διαδίκτυο, αν και σύμμαχος στην διάχυση απόψεων και ιδεών, δεν μπορεί να υποκαταστήσει την εμπειρία από την ανθρώπινη επαφή. Έτσι συναντιώμαστε περίπου 2 φορές κάθε μήνα, συμμετέχοντας στήν παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου θέματος κάθε φορά που αφορά άλλοτε σε θέματα τεχνικής, άλλοτε σε θέματα τέχνης και αισθητικής και άλλοτε σε θέματα σύγχρονου προβληματισμού γύρω από την φωτογραφία.
Οι δράσεις της ομάδας θα συντονίζονται από τον Γιώργο Βουτσινά www.georgiosvoutsinas.com/galleries

Το πρόγραμμα των φωτογραφικών συναντήσεων - διαλέξεων έχει ως ακολούθως:

04-10-2014. Διαχείριση των φωτογραφιών και "θεμιτή" επεξεργασία τούς με το πρόγραμμα Lightroom της Adobe.

18-10-2014. Γιατί τραβάμε φωτογραφίες; Βιωματική συζήτηση.

08-11-2014. Οι κανόνες σύνθεσης. Πώς γεννιούνται, ποιός ο ρόλος τους και πώς μπορούν να λειτουργήσουν πρός όφελος του φωτογράφου

29-11-2014. Ο ρόλος του κινητού τηλεφώνου ως φωτογραφική μηχανή, στην διαμόρφωση σύγχρονης αισθητικής αλλά και θεματολογίας. Το φαινόμενο Instagram.

20-12-2014. Ταξιδιωτική φωτογραφία.

Βιβλιοθήκη Μίνου Βολανάκη
Στουρνάρα 11, πλατεία Εξαρχείων,
Tηλ.Επικοινωνίας: 210330 0423

*ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 11.00 π.μ.Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου