Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας Ηδύφως και η Φωτογραφική Πλατφόρμα 500px συνδιοργανώνουν Φωτογραφικό Περίπατο με διαγωνιστικό χαρακτήρα στην Πάτρα το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου

Η Φ.Λ.Π Ηδύφως και η φωτογραφική πλατφόρμα 500px, συνδιοργανώνουν Φωτογραφικό Περίπατο στην Πάτρα στις 06 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο.

Τόπος συνάντησης ορίζεται το Ηλιακό Ρολόι στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στις 17:15.

Ο φετινός θα είναι ο δεύτερος Παγκόσμιος Φωτογραφικός Περίπατος που διοργανώνεται και θα έχει θέμα: Μοτίβα και Σύμβολα.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι η εξής:
 Υψηλά Αλώνια - Αρχαίο Ωδείο, Πλ Αγ Γεωργίου - Σκάλες Γεροκωστοπούλου - Πλ Γεωργίου - Ρήγα Φεραίου - Αγ Ανδρέας - Φάρος. (https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zm9bYb9t0vNE.ku1CpZ0VruZw)

Στο τέλος φυσικά θα ακολουθήσει απαραίτητο χαλάρωμα στην καφετέρια του Φάρου για κουβεντούλα.

Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η δημιουργία (όσοι δεν έχουν) profile στο site του 500px (http://500px.com/) ώστε να ανεβάσει ο καθένας μας μετά την βόλτα εκεί τις φωτογραφίες του μαζί με τα σχετικά hashtags που βλέπετε παρακάτω. Μόνο έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνιστικό κομμάτι, φυσικά όποιος δεν θέλει να φτιάξει profile απλά έρχεται και συμμετέχει στην φωτοβόλτα μας ;) , άλλωστε στόχος είναι να γνωριστούμε καλύτερα και να κινηθούμε λίγο....φωτογραφικά !

Και μην ξεχάσετε να προσκαλέστε όσους φίλους (και μη) της φωτογραφίας θέλετε, ώστε να συμμετάσχουν στην εκδήλωση :)

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε εδώ είτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: idifos@yahoo.gr

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014
Ηλιακό Ρολόι ΠλατείαΥψηλών Αλωνίων στις 17:15
Πάτρα

Δείτε το event στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου