Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Διήμερο Bazaar μεταχειρισμένων φωτογραφικών ειδών τον Απρίλιο στο ΡΟΜΑΝΤΖΟ


Φωτογραφία : Παναγιώτης Μαρκολέφας
Το ΦΟΡΜÁ είναι ένα Διήμερο Bazaar μεταχειρισμένων φωτογραφικών ειδών  που γίνεται στο Ρομάντσο στις 12 & 13 Απριλίου 2014, στο οποίο συμμετέχουν συλλέκτες φωτογραφικών μηχανών, κυρίως αναλογικών αλλά και ψηφιακών, φακών καθώς και άλλων φωτογραφικών προϊόντων.

Ο σκοπός του ΦΟΡΜÁ είναι να συγκεντρώσει συλλέκτες, πωλητές και αγοραστές κάτω από μια στέγη για ένα διήμερο ώστε να γνωριστούν, να συζητήσουν, να δουν και να εξετάσουν από κοντά μηχανές, φακούς και άλλα είδη.



Παράλληλα το Σάββατο 12 Απριλίου στο Ρομάντσο, από τις εφτά το απόγευμα μέχρι τις εννιά, τέσσερις νέοι Έλληνες φωτογράφοι θα συζητήσουν με το κοινό για την δουλειά τους.

Η Όλγα Στεφάτου θα παρουσιάσει την δουλειά της από την Βιρμανία "Echoes of silence", o Παύλος Φυσάκης θα μιλήσει για το βιβλίο του "Land ends", o Δημήτρης Μιχαλάκης θα μας δείξει το "Burnout", την καταγραφή της ελληνικής κρίσης και ο Γιώργος Μουτάφης θα παρουσιάσει το πρότζεκτ "Οδύσσεια των μεταναστών".

Σάββατο 12 Απριλίου & Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5 / Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη
Ώρες Λειτουργίας: 11:00 – 20:00
Τηλ επικοινωνίας : 2167003325

ΡΟΜΑΝΤΖΟ

Αν θέλετε και εσείς να διαθέσετε τα φωτογραφικά σας είδη στο ΦΟΡΜÁ επικοινωνήστε στο
e-mail: romantso.format@gmail.com
 τηλ : 216 700 33 25 #404

2 σχόλια:

  1. Ηρθε επιτελους ο καιρος να γινει κατι τετοιο και στην πολη μας!!Καλη αρχη,καλη επιτυχια και σιγουρα θα ειμαι!! phollectormo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα, πιστεύω οτι θα έχει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό ! Καλή επιτυχία στο ΡΟΜΑΝΤΖΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή