Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Το περιοδικό ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ετοιμάζει on line gallery με e-shop πώλησης φωτογραφιών και αναζητεί φωτογράφους για συνεργασία. Στείλτε κι εσείς τη συμμετοχή σας!

Το περιοδικό ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ετοιμάζει on line gallery με e-shop πώλησης φωτογραφιών στο ανανεωμένο photo.gr και αναζητά φωτογράφους για συνεργασία σε κοινή επιχειρηματική δράση. Οι φωτογραφίες θα πωλούνται αποκλειστικά και μόνο τυπωμένες σε φωτογραφικό χαρτί, σε ποικίλες διαστάσεις και ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει την κορνίζα που επιθυμεί ή την επικόλληση της σε πλαίσιο αλουμινίου. Όλες οι εκτυπώσεις θα φέρουν πιστοποιητικό γνησιότητας. Η παράδοση των φωτογραφιών θα γίνεται με κούριερ σε ειδική συσκευασία.

Τι πρέπει να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται

Όσοι επιθυμούν να λάβουν τον πληρη φάκελο με τους όρους συμμετοχής στην on line gallery του photo.gr πρέπει  να στείλουν e mail στο eshop@photo.gr επισυνάπτοντας σε χαμηλή ανάλυση 72dpi, τριάντα φωτογραφίες τους ανεξαρτήτου θεματολογίας. Η δουλειά τους θα αξιολογηθεί  και εφόσον πληρεί τις προυποθέσεις θα λάβουν σχετική ειδοποίηση με τις λεπτομέριες της συνεργασίας.

Καλή επιτυχία

Για περισσότερες λεπτομέριες επισκεφτείτε το www.photo.gr
 

5 σχόλια:

  1. Πότε μπορούμε να αρχίσουμε να στέλνουμε φωτογραφίες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει να στείλετε ενα email στο eshop@photo.gr με τριάντα φωτογραφίες σας για να αξιολογηθείτε. Η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορουμε ακομα να στειλουμε φωτογραφιες για να δουμε τους ορους συμμετοχης κλπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με το περιοδικό για πιο άμεση και έγκυρη απάντηση Τηλ : 210 8541400

    ΑπάντησηΔιαγραφή