Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Γίνε εθελοντής στο Athens Photo Festival 2013



Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας αναζητά εθελοντές για το Athens Photo Festival 2013. Το πρόγραμμα εθελοντικής απασχόλησης προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν έμπρακτα με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και τη θετική τους διάθεση στην προετοιμαία και τη διεξαγωγή του Athens Photo Festival 2013, αποτελώντας πραγματικούς συνδιαμορφωτές της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα εθελοντικής υποστήριξης στοχεύει να εμπλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους της τέχνης σε βασικούς τομείς της διοργάνωσης όπως: υποδοχή ξένων προσκεκλημένων, στήσιμο και λειτουργία εκθέσεων, διεξαγωγή εκδηλώσεων, φωτογραφική και οπτικοακουστική κάλυψη, γραφιστικές εφαρμογές, γραμματειακή υποστήριξη, επικοινωνία (γραφείο τύπου, blog, social media), προώθηση του Φεστιβάλ, υποστήριξη ξεναγήσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων κ.ά. Οι εθελοντές θα ενταχθούν στο συνολικό οργανόγραμμα, ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο, τα ενδιαφέροντα και την εμπειρία τους. Στην πορεία, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν ενδεχομένως θα προστεθούν και άλλες αρμοδιότητες.

Κάθε εθελοντής δικαιούται ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκθέσεις, μειωμένο κόστος συμμετοχής στα σεμινάρια και καταλόγους εκθέσεων και εκδηλώσεων που πλαισιώνουν την διοργάνωση. Οι εθελοντές θα λάβουν σχετική εκπαίδευση-ενημέρωση και μετά την ολοκλήρωση των υπηρεσιών τους, θα τους δωθεί βεβαίωση εθελοντικής απασχόλησης.

Το πρόγραμμα εθελοντικής απασχόλησης αναπτύσσεται σε δύο φάσεις κατά την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2013.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα αίτησης συμμετοχής, ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις.
Βρείτε εδώ τη φόρμα συμμετοχής

Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας
Τσάμη Καρατάσου 15, Αθήνα
Τηλ επικοινωνίας : 210 9211 750

Athens Photo Festival 2013
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου