Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

2ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου 21 εως 30 Ιουνίου 2013 στο Μεσολόγγι

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Φωτο.Λε.Με)διοργανώνει από 21 έως 30 Ιουνίου 2013, το 2ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας στην πόλη του Μεσολογγίου με τις συμμετοχές του μουσείου Μπενάκη, του φωτορεπόρτερ Άρη Μεσσίνη και δέκα φωτογραφικών λεσχών από όλη την Ελλάδα.

Το 2ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας Μεσολογγίου είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Έλληνα φωτογράφο Κώστα Μπαλάφα. Το Μουσείο Μπενάκη, στο οποίο ο Κώστας Μπαλάφας δώρισε το σύνολο του έργου του, αποδέχτηκε με ενθουσιασμό το αίτημα της Φωτο.Λε.Με., για την συμμετοχή στο 2ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας Μεσολογγίου παρουσιάζοντας τρείς εκθέσεις με έργα του τιμώμενου φωτογράφου.

Για δέκα ημέρες η πόλη του Μεσολογγίου γιορτάζει τη φωτογραφία, επιδιώκοντας να συστήσει στο κοινό, τους πιο εμβληματικούς και καταξιωμένους φωτογράφους με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκθέσεις φωτογραφίας, ομιλίες και προβολές.

Τα εγκαίνια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 και ώρα 9.30 μμ στον αύλειο χώρο του Τρικουπείου Πολιτιστικού Κέντρου.
ακόμα θα περιλαμβάνει:

  • ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, στις οποίες συμμετέχουν οι εξής φωτογραφικές λέσχες: ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΑΙΓΙΝΑ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΠΑΤΡΑΣ, Ε.Φ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ,και ΧΑΝΙΩΝ.
  • workshop με επίκεντρο το παραδοσιακό πανηγύρι του Αη Συμιού, το οποίο συμπίπτει χρονικά με το Φεστιβάλ
  • φωτογραφικές εξορμήσεις (λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού, αλυκές κ.α.)
Η είσοδος στις δράσεις του Φεστιβάλ θα είναι ελεύθερη. Το πλήρες πρόγραμμα με λεπτομερείς πληροφορίες για τους εκθεσιακούς χώρους, τις ώρες επισκέψεων, τη θεματική των εκθέσεων, τις συναντήσεις θα ανακοινωθεί τη βραδιά των εγκαινίων και θα διατίθεται στους χώρους του Φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου