Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Εγκαίνια του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου της Αθήνας με Έκθεση Φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη & Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο "Εργάτες" από 26 Ιανουαρίου 2013

Το εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας, ο χώρος που στεγάζει την «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, ανοίγει στο κοινό σχεδόν 30 χρόνια μετά το κλείσιμό του ως το πρώτο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Αθήνας στις 27 Ιανουαρίου 2013.

Στο πλαίσιο αυτού τού γεγονότος διοργανώνεται και μια σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με τον γενικό τίτλο «Οι τέχνες συναντούν τη Βιομηχανία». Μέρος αυτών των εκδηλώσεων θα είναι και δύο εκθέσεις φωτογραφίας.

Συγκεκριμένα η ομαδική έκθεση   με τον τίτλο «Εργάτες»  θα περιλαμβάνει συνολικά (περίπου) 130 φωτογραφίες. Οι φωτογράφοι που θα συμμετέχουν είναι πρώτον ο πολύ γνωστός Νίκος Μάρκου, δεύτερον τα μέλη τού «Φωτογραφικού Κύκλου» Ανδρέας Σχοινάς και Δημήτρης Καρπούζης και τρίτον δύο φωτογράφοι από την Κοζάνη, ο Αλέξανδρος Βρεττάκος και ο Γρηγόρης Δάλλης.
 
Η δεύτερη έκθεση θα είναι του Πλάτωνα Ριβέλλη με  50 φωτογραφίες  από τα Μουσεία τού Πολιτιστικού Ιδρύματος τού Ομίλου τής Πειραιώς.

Τα εγκαίνια των εκθέσεων φωτογραφίας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στις 12:00 και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο κατόπιν προσκλήσεως.
 
Οι εκθέσεις θα διαρκέσουν μέχρι την 23η Φεβρουαρίου 2013.

Ώρες λειτουργίας: 12.00 – 20.00
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου