Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Πρόσκληση για ερασιτέχνες φωτογράφους από την εταιρεία WorldNomads και το National Geographic Channel - Προθεσμία 14 Ιανουαρίου 2013


 Στην ιστοσελίδα του busart  αναφέρεται οτι ''Η εταιρεία WorldNomads.com και το Natural Geographic Channel δίνει τη δυνατότητα σε έναν φωτογράφο να συνοδέψει τον πολυβραβευμένο φωτογράφο φυσικής ιστορίας και άγριας ζωής, Jason Edwards, σε αποστολή στο Ομάν. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι διαθέσιμος την περίοδο 7-16 Μαρτίου 2013.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα συνεργαστεί με τον Jason Edwards στη φωτογράφηση ανθρώπων, εθίμων/παραδόσεων, τοπίων σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και της νύχτας. Επίσης, θα αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία πάνω στο στήσιμο της λήψης, την τεχνική και τη σύνθεση χάρη στην πολυετή και ετερόκλητη εμπειρία του Jason Edwards.

Πέρα από τη βοήθεια που θα προσφέρει, ο υποψήφιος θα αναλάβει και δική του φωτογραφική δουλειά. Θα εργαστεί με βάση μία λίστα 30 φωτογραφιών που θα του ανατεθούν. Θα κρατάει ένα ημερήσιο ημερολόγιο τουλάχιστον 200 λέξεων που θα το αναρτήσει στο WorldNomads.com μαζί με τις φωτογραφίες που θα έχει τραβήξει. Μετά την επιστροφή του θα επιλέξει μαζί με τον Edwards τις καλύτερες φωτογραφίες και αφού τις επεξεργαστούν από κοινού θα τις υποβάλλει προς έκδοση στο National Geographic Channel.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε μη επαγγελματίες φωτογράφους που προσπαθούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στην ταξιδιωτική φωτογραφία, σε σπουδαστές φωτογραφίας ή ερασιτέχνες, ηλικίας άνω των 18 ετών, με καλή φυσική κατάσταση και πάθος για περιπέτεια. Ο υποψήφιος που θα επιλεχθεί θα κερδίσει ένα εξελιγμένο kit φωτογραφικού εξοπλισμού από την Cannon.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 14 Ιανουαρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες  για το πως μπορειτε να δηλώσετε συμμετοχη επισκεφτείτε το WorldNomads.com.''

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2013
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου