Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Φωτογραφικό Σεμινάριο με τον Παύλο Φυσάκη "Personal Vision/ Long-Term Project" εναρξη 13/01/13

PERSONAL VISION / LONG-TERM PROJECT
Σεμινάριο διάρκειας 4 μηνών με τον Πάυλο Φυσάκη. Κάθε Κυριακή  στην σχολή Focus.
Έναρξη: 13 Ιανουαρίου 2013.
 
Η Σχολή FOCUS διοργανώνει φωτογραφικό σεμινάριο με τον Παύλο Φυσάκη. Στόχος του μαθήματος είναι η αναζήτηση της προσωπικής ματιάς και η δημιουργία ολοκληρωμένων ατομικών πρότζεκτ. Απευθύνεται σε φωτογράφους που έχουν ολοκληρώσει τις βασικές σπουδές φωτογραφίας.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν 16 εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας 4 ωρών. Κάθε εβδομάδα θα αναμένεται από τους συμμετέχοντες νέα φωτογραφική δουλειά για παρουσίαση. Στις συναντήσεις θα γίνεται κριτική ανάλυση και συζήτηση με όλη την ομάδα πάνω στο editing και τη συνέχεια των εργασιών. Στόχος είναι η σταδιακή ανάπτυξη ενός μακροχρόνιου πρότζεκτ, του οποίου το θέμα θα έχουν επιλέξει οι συμμετέχοντες και όπου θα αναδεικνύεται το προσωπικό ύφος και όραμα του κάθε δημιουργού. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν η έρευνα, τα κείμενα, και γενικότερα η θεωρητική υποστήριξη των εργασιών.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν οι δουλειές όλων μέσω μιας ομαδικής έκθεσης. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και ατομικά τις εργασίες τους μέσω ψηφιακής έκδοσης προσωπικού φωτογραφικού λευκώματος.

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Κυριακή στην σχολή Focus, Λεωφόρος Παπάγου 112, Ζωγράφου, 157 72, Αθήνα

Έναρξη μαθημάτων στις 13 Ιανουαρίου 2013.

Πληροφορίες: 210 7750 675

E-mail: focus@otenet.gr, pfysakis@gmail.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου