Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Διήμερο Σεμινάριο (2 & 3/3/13) & Εκθεση Φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη στη Θεσσαλονίκη


Σας ενημερώνω ήδη από τώρα, ότι θα διοργανώσω στη Θεσσαλονίκη μια μεγάλη έκθεση με φωτογραφίες μου, μαζί με ένα φωτογραφικό σεμινάριο.

Τόσο η έκθεση όσο και το σεμινάριο θα γίνουν στο Συνεδριακό Κέντρο τής Τράπεζας Πειραιώς στα "Λαδάδικα" στο κέντρο τής Θεσσαλονίκης (οδ. Κατούνη 12-14).

Οι ημερομηνίες για την έκθεση είναι η 1η Μαρτίου 2013 (Παρασκευή) για τα εγκαίνια, με λήξη την 24η Μαρτίου.

Οι ημερομηνίες για το σεμινάριο είναι η 2α και η 3η Μαρτίου (Σάββατο και Κυριακή, 10 με 2 και 4 με 9, δηλαδή συνολικά 18 ώρες).

Το σεμινάριο θα είναι ελαφρώς διαφορετικό από τα γνωστά μέχρι σήμερα "Εισαγωγικά" σεμινάριά μου. Ο τίτλος τού σεμιναρίου είναι "Κριτήρια και Επιλογές στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία". Το περιεχόμενό του θα αφορά κυρίως το τι, το πώς και το γιατί όταν φωτογραφίζουμε, όταν απορρίπτουμε και όταν επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες μας. Οι προβολές και οι συζητήσεις θα είναι και πάλι τα εργαλεία ανάλυσης τού περιεχομένου.

Το κόστος τού σεμιναρίου θα είναι 150 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου τού ΦΠΑ). Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα μου στέλνουν ένα mail στο rivellis@otenet.gr, δηλώνοντας, εκτός από το ονοματεπώνυμό τους, την ηλεκτρονική τους διεύθυνση και το τηλέφωνό τους. Δεν χρειάζεται να καταβάλουν προκαταβολή. Τα δίδακτρα θα εξοφληθούν την πρώτη μέρα τού σεμιναρίου.

Πολύ φιλικά

Πλάτων Ριβέλλης
Τηλ επικοινωνίας : 6945-437577
rivellis@otenet.gr

Φωτογραφικός Κύκλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου