Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης υποστηρίζει το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ζητά από τα μέλη και τους φίλους του φωτογράφους να προσφέρουν έργα προς πώληση, υπέρ της δράσης του ΚΙΑ

 
Στα πλαίσια της ενίσχυσης-υποστήριξης του Κ.Ι.Α. διοργανώνεται μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας την Παρασκευή 23, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοέμβρη 2012, στην Α προβλήτα του ΟΛΘ (Λιμάνι Θεσσαλονίκης).
Μόνο φροντίστε, οι φωτογραφίες που θα μας φέρετε, να είναι κάποιες απ τις αγαπημένες σας, και για να κρατήσουμε τον πήχη της ποιότητας ψηλά και για να μπορέσουμε να πουλήσουμε όσο γίνεται περ
ισσότερες.
Θα είναι η δική σας συμβολή στην επιτυχία της έκθεσης κι ο καλύτερος τρόπος ενίσχυσης του Κ.Ι.Α.
Για περισσότερες πληροφορίες :
Ευγενία Χατζηχρήστου: 6974350065 και Έλενα Γανδά: 6976330621


Εδώ και ένα χρόνο λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης (K.I.A.) που παρέχει ιατρική περίθαλψη αποκλειστικά σε ανέργους και αναξιοπαθούντες ανεξαρτήτου φυλής και χρώματος. Στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή ιατρών και νοσηλευτών, στην παντός είδους ενίσχυση από τους πολίτες (δωρεές, παροχές υπηρεσιών, διάθεση εξοπλισμών, φαρμάκων κ.λ.π.,) καθώς και σε έσοδα που προκύπτουν από εκδηλώσεις υποστήριξης του.
Στις δύσκολες μέρες της κρίσης που διέρχεται η χώρα, η ύπαρξη και λειτουργία του Κ.Ι.Α. ανακουφίζει πολλούς άνεργους και ανασφάλιστους συνανθρώπους μας, δίνει μαθήματα εθελοντισμού, συλλογικότητας και αλληλεγγύης και οι τέχνες οφείλουν να συνυπάρχουν και να στηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες.
Να είμαστε όλοι εκεί!

Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Καποιες πληροφορίες σχετικα με την συμμετοχη
Οι φωτογραφίες συγκεντρώνονται στο:
Βιβλιοπωλείο Βιργινίας Ρεντζή
Βογατσικού 14, Θεσσαλονίκη (κέντρο, πίσω από τη Μητρόπολη), 54622
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 9.00 έως 21.00 και Δευτέρα, Τετάρτη,Σάββατο 9.00 έως 15.00
· Καλό θα είναι οι φωτογραφίες να παραδοθούν ως την Δευτέρα 19 Νοέμβρη μέχρι 15.00.
  • Για τους εκτός Θεσσαλονίκης αποστόλή στην παραπάνω διεύθυνση με courier.
Αν η καταληκτική ημερομηνία σας ζορίζει πολύ, επικοινωνείστε μαζί μας να δούμε πως μπορούμε να σας διευκολύνουμε, μέχρι την Τετάρτη που αρχίζει το στήσημο.
Έλενα Γανδά: 6976330621
Το στήσιμο της έκθεσης θα γίνει την Τετάρτη 21 Νοέμβρη και ώρα 18.00 στο Καφενείο Συνταξιούχων στο Λιμάνι. Επιθυμητή είναι η συμμετοχή όσο γίνεται περισσοτέρων φωτογράφων και φίλων για το στήσιμο.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Νοέμβρη και ώρα 20.00.
Η ομαδική έκθεση φωτογραφίας πραγματοποιείται στα πλαίσια τριήμερων εκδηλώσεων 23, 24 και 25.11.2012 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (παρουσίαση ημερολογίου 2013 του Κ.Ι.Α. και συναυλία Θανάση Παπακωνσταντίνου).

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου