Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Διαγωνισμός φωτογραφίας με τίτλο «Η Ευρώπη στην περιοχή μου» και έπαθλο ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες και εξοπλισμό φωτογραφικής μηχανής Συμμετοχές έως 31 Αυγούστου 2012

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με τίτλο «Η Ευρώπη στην περιοχή μου»!
Ο διαγωνισμός ισχύει από 9 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου, αφορά όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα φιλοξενηθεί στη σελίδα facebook της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν φωτογραφίες σε δυο κατηγορίες:

«Το Έργο μου» που απευθύνεται σε οργανισμούς που έχουν λάβει ευρωπαϊκή περιφερειακή χρηματοδότηση (δηλαδή από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ή το Ταμείο Συνοχής)

«Αυτόπτης μάρτυρας», που απευθύνεται σε οποιονδήποτε κάτοικο της ΕΕ που εντοπίζει ένα έργο είτε στην περιοχή του/της ή όταν επισκέπτεται άλλη περιφέρεια.

Το μόνο που χρειάζεται για τη συμμετοχή σου είναι να στείλεις τη φωτογραφία ενός έργου στην οποία να περιλαμβάνεται ένδειξη ευρωπαϊκής χρηματοδότησης (π.χ. να διαθέτει μια πινακίδα, ταμπέλα, κλπ., με την σημαία της ΕΕ και τις πληροφορίες χρηματοδότησης του έργου). Δυο νικητές θα επιλεγούν σε κάθε κατηγορία, ένας με λαϊκή ψήφο και ένας από κριτική επιτροπή η οποία θα επιλέξει μεταξύ των υπολοίπων πιο δημοφιλών συμμετοχών. Οι φωτογραφίες θα κριθούν για την αισθητική τους ποιότητα, τη δημιουργικότητα και τη σχετικότητα με την πολιτική της ΕΕ.

Έλα στο @EU_Regional στο Twitter και στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο https://www.facebook.com/EuropeanCommission για να ενημερωθείς. Επίσης όταν είσαι στην πατρίδα σου ή σε άλλη χώρα, να έχεις το νου σου για έργα και τη φωτογραφική σου μηχανή έτοιμη!
Περισσότερα για τον Διαγωνισμό εδώ
Καλή Επιτυχία !
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου