Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Διαγωνισμός Φωτογραφίας της MENSA με θέμα "Μοναδικές Δομές (Unique Structures)" . The Search for the International Mensa Photographer of the Year 2012 Συμμετοχές εως 15 Ιουλίου


Intercontinental Project Convergence “IPC”
The Search for the International Mensa Photographer of the Year 2012Κανόνες του Διαγωνισμού
1. Αυτός ο διαγωνισμός οργανώνεται από την Ελληνική Mensa, σαν μέρος του International Project Convergence.
2. Το θέμα για το 2012 είναι: Μοναδικές Δομές (Unique Structures)
3. Δεν υπάρχει χρέωση για συμμετοχή στο διαγωνισμό. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι ταμιακά ενήμερο μέλος της Ελληνικής Mensa καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.
4. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε μορφή JPG που δεν υπερβαίνει το 1 MB. Οι Υποψηφιότητες για τον εθνικό διαγωνισμό πρέπει να έχουν παραληφθεί μέχρι τις 15 Ιουλίου 2012. [Σημείωση: Έντυπες φωτογραφίες που θα νικήσουν θα σκαναριστούν σε μορφή JPG για την είσοδό τους στο Διεθνή διαγωνισμό.]
5. Το όνομα, ο αριθμός μέλους και ο τίτλος της φωτογραφίας θα πρέπει να συμπεριληφθούν στις πληροφορίες/λεζάντα της φωτογραφίας ή στο κείμενο του email.
6. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε μορφή .jpg και να σταλούν με e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση:
greekphotocup@mensa.org.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
7. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει μέχρι και τρεις έγχρωμες φωτογραφίες μόνο.
8. Όλες οι συμμετοχές πρέπει να είναι αποκλειστική εργασία του διαγωνιζόμενου.
9. Οποιαδήποτε διαφήμιση των φωτογραφιών δεν επιτρέπεται.
10. Οι τρεις καλύτερες συμμετοχές στον εθνικό διαγωνισμό θα επιλεγούν από μια τοπικά οργανωθείσα κριτική επιτροπή. Οι συμμετοχές θα κριθούν ως προς την αποτελεσματικότητα του τρόπου με τον οποίο προβάλλουν το θέμα καθώς και τη σύνθεση, τεχνικά και άλλα κριτήρια. Η απόφαση της Κριτικής Επιτροπής είναι οριστική. Ο νικητής του εθνικού διαγωνισμού θα κερδίσει τον τίτλο του Φωτογράφου της Ελληνικής Mensa της Χρονιάς.
11. Οι τρεις καλύτερες συμμετοχές σε κάθε εθνικό διαγωνισμό της Mensa θα συμπεριληφθούν στο διαγωνισμό Mensa World Photo Cup που οργανώνεται υπό την επίβλεψη της Mensa International.
Η καταληκτική ημερομηνία για το (International) Mensa World Photo Cup είναι η 25 Αυγούστου 2012. Ο νικητής του Διεθνούς διαγωνισμού (MIL Photographer of the Year) θα επιλεγεί από μια ειδική κριτική επιτροπή που θα περιλαμβάνει αυτεπαγγέλτως τον Πρόεδρο της Mensa International.
12. Οι νικήτριες φωτογραφίες θα συμπεριληφθούν στη 'Mensa IPC Collection' και θα εκτίθενται στις Ετήσιες Συναντήσεις καθώς και θα δημοσιοποιηθούν με άλλους τρόπους εντός και εκτός Mensa.
13. Οι συμμετέχοντες θα διατηρήσουν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τους αλλά θα παραχωρήσουν στη Mensa μη αποκλειστικά δικαιώματα για τη δημοσίευση σε περιοδικά της Mensa, σε ιστοσελίδες της Mensa, σε αφίσες SIG Φωτογραφίας, για παρουσίαση σε εκθέσεις, ή σε άλλους κατάλληλους χώρους σαν μέρος της Mensa IPC Collection χωρίς καμία οικονομική ανταμοιβή στο διαγωνιζόμενο.
14. Οι διαγωνιζόμενοι συμφωνούν ότι το όνομά τους και η χώρα τους μπορούν να δημοσιεύονται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
15. Με την υποβολή συμμετοχών στο διαγωνισμό, ο διαγωνιζόμενος αποδέχεται όλους τους όρους που αναφέρονται παραπάνω.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της MENSA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου