Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο "Παλαιά Αθήνα" απο την κοινότητα ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στο Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης από 18 Μαιου εως 3 Ιουνίου

Το  Μουσείο  Ελληνικής  Λαϊκής  Τέχνης,  συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, που φέρει το γενικό τίτλο: «Τo Μουσείο σε έναν κόσμο που αλλάζει. Νέες προκλήσεις, νέες εμπνεύσεις». Το θέμα του φετινού εορτασμού προσκαλεί τα μουσεία και τους επισκέπτες τους να αναλογιστούν το ρόλο των σημερινών μουσείων σε ένα ραγδαία μεταλλασσόμενο κοινωνικό πολιτικό και φυσικό περιβάλλον με νέες προκλήσεις, νέα μέσα επικοινωνίας και νέες τεχνολογίες που οδηγούν σε νέες εμπνεύσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης διοργανώνει, σε συνεργασία με το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ,  έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο: "Παλαιά Αθήνα". Η έκθεση περιλαμβάνει 57 φωτογραφίες από την πιο πρόσφατη δουλειά της ομάδας φωτογραφίας της Εναλλακτικής Κοινότητας  ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Θέμα της έκθεσης, όπως δηλώνει και ο τίτλος, είναι η Παλαιά Αθήνα και συγκεκριμένα το ιστορικό κέντρο.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012, ώρα 12 μ.μ., στο Λουτρό των Αέρηδων, Κυρρήστου 8 Πλάκα.
 Παράλληλα, την ημέρα των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στον τομέα της τοξικοεξάρτησης με χρήση οπτικοακουστικού υλικού.

Λουτρό των Αέρηδων, Κυρρήστου 8 Πλάκα.
Εγκαίνια έκθεσης : Παρασκευή 18 Μαΐου 2012, ώρα 12 μ.μ.
Διάρκεια έκθεσης : 18 Μαΐου 2012 - 3 Ιουνίου 2012
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, εκτός Τρίτης, 9.00 – 15.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου