Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Τριήμερο Σεμινάριο του Πλάτωνα Ριβέλλη «Εισαγωγή στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία» στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στην Τήνο 23-25 Ιουνίου (αλλαγή ημερομηνίας)

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα τού Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει σειρά σεμιναρίων με τον τίτλο «Εισαγωγή στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία»και ομιλητή τον γνωστό φωτογράφο, δάσκαλο και θεωρητικό τής φωτογραφίας Πλάτωνα Ριβέλλη.

Το τελευταίο σεμινάριο  από αυτό τον κύκλπ σεμιναρίων, θα πραγματοποιηθεί στη  Τήνο στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στον Πύργο 23 Ιουνίου , 24 Ιουνίου 2012 & 25 Ιουνίου (Η ημερομηνία έχει αλλάξει λόγω εκλογών).

Το κάθε σεμινάριο είναι αυτοτελές και διαρκεί είκοσι ώρες (Σάββατο και Κυριακή 10.00-14.00 και 16.00-20.00 - Δευτέρα 16.00-20.00). Το σεμινάριο περιλαμβάνει συζητήσεις, αναλύσεις, προβολές και κριτική. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Στο σεμινάριο μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για τη φωτογραφία και γενικότερα για τις Τέχνες, άσχετα από ηλικία ή προηγούμενες ειδικές γνώσεις.
Παράλληλα με το κάθε σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί και έκθεση φωτογραφιών τού Πλάτωνα Ριβέλλη στα κατά τόπους θεματικά Μουσεία, η οποία θα εγκαινιάζεται το βράδυ τής Παρασκευής πριν από την ημέρα έναρξης των σεμιναρίων.
Για την εγγραφή στα σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι να αποτείνονται στο ΠΙΟΠ και συγκεκριμένα στον κύριο Κωστή Καλαποθάκη, τηλ.210-3256928, kalapothakisk@piraeusbank.grΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου