Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακάτικες Φωτοσυναντήσεις στο IPPO BAR με τον Κίμωνα Αξαόπουλο. Σήμερα Πέμπτη 1 Μαρτίου η πρώτη συνάντηση

Ο χρόνος είναι μία απ τις πιο παράξενες,πολύπλευρες κι ανεξιχνίαστες υποθέσεις της γήινης ζωής μας- ο εξωτερικός “ αντικειμενικός” είναι τόσο τραχύς για να τον αγγίξεις και τόσο ταχύς για να τον σταματήσεις που απλά τον βλέπεις να………περνάει !!!!. Ο εσωτερικός πάλι μοιάζει να ρέει σαν χείμαρρος με την δικιά του ιδιοσυχνότητα που αλλοτε ταυτίζεται με τον εξωτερικό κι άλλοτε επιταχύνει η επιβραδύνει κατα το δοκούν…..
Ο χώρος απ την αλλη είναι το θέατρο των επιχειρήσεων του χρόνου που καλπάζει σαν περήφανο κι αήττητο πολεμικό αλογο πάνω του και τον χαράσσει ανεξίτηλα με τα ίχνη και τα ποδοβολητά του……..
 Ελάτε λοιπόν στο φιλόξενο χώρο του Ιπποκράτη με δάσκαλο-ιπποκόμο τον Κίμωνα Αξαόπουλο να τιθασεύσουμε τον χρόνο και το χώρο δια μέσου της φωτογραφικής εικόνας, η οποία παγώνει την ροή του χρόνου και ανα,δια,μετα,παρα-μορφώνει​ την οψη του χώρου ενω συγχρόνως θεραπεύει την πλήξη των κυριακάτικων απογευμάτων μας !!!!! Μετά το πέρας των συναντήσεων θα αναρτήσουμε τις προσωπικές μας φωτογραφικές προτάσεις στον ιδιο χώρο.
 Το σύνολο των τρίωρων κυριακάτικων συναντήσεων μας θα είναι εξι (6) –λόγω τελειότητας του εν λόγω αριθμού-αρχής γενομένης απο την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012.

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 21.ΟΟ.
IPPO BAR
Θησέως 11 σε απόσταση αναπνοής απ το μετρό Συντάγματος τέταρτος καθετος της Καραγιώργη Σερβίας δεξιά τηλ. 2110054715.

Κίμων Αξαόπουλος

Καθ. φωτογραφίας
Τηλ επικοιν. 6932305880
e-mail επικοιν.: kimon@otenet.gr
 www.photoerevnites.gr

Πηγή 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου