Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ed Kashi Workshop στην Αθήνα από το Athens House of Photography 26 εως 29 Ιανουαρίου 2012

To Athens House of Photography ανακοινώνει το πρώτο του σεμινάριο για τη νέα χρονιά με τον γνωστό φωτορεπόρτερ Ed Kashi.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να μοιραστούν την εργασία τους και να ανακαλύψουν το δικό τους προσωπικό όραμα και στύλ.  O  Ed Kashi θα χρησιμοποιήσει ως παραδείγματα πολλά προσωπικά έργα του, συμπεριλαμβανομένων την εργασία του "Aging in America" και τις πρόσφατες εργασίες για τους Κούρδους στο Ιράκ, την Ινδία και το Δέλτα του Νίγηρα για το National Geographic. Θα συζητήσει ιστορία της ανάπτυξης, τη χρηματοδότηση, και τον καθορισμό των στόχων σας. Θα δούμε φωτογραφίες, πολυμέσα και ταινίες μικρού μήκους και θα εξετάσει το εύρος των ευκαιριών εκεί έξω αυτή τη στιγμή. Είναι απαραίτητο κάθε συμμετέχοντας να έχει ήδη μια ιδέα προς ανάπτυξη ή μια εργασία εν εξελίξει, ώστε με την πρώτη συνάντηση να μπορέσει να τη παρουσιάσει προς αξιολόγηση και ανάπτυξη. Κατά τις επόμενες μέρες οι συμμετέχοντες θα περνούν πολύ χρόνο στη φωτογράφιση πάνω στη δική τους προσωπική εργασία.
Μπορείτε σε αυτο το link να δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου καθώς και πληροφορίες για τον Ed Kashi.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 500E χωρίς ΦΠΑ ( 615E με ΦΠΑ), το οποίο περιλαμβάνει και γεύμα και καφέ κατά τα διαλείμματα και για τις 4 ημέρες. Η προθεσμία για εγγραφή είναι μέχρι 1η Ιανουαρίου 2012. Με την εγγραφή θα πρέπει να πληρωθούν 125E (μη επιστρέψημη χρέωση). Μέχρι της 15 Ιανουαρίου θα πρέπει να πληρωθούν άλλα 245E και τα υπόλοιπα 245E πριν ξεκινήσει το σεμινάριο. Οποιος ενδιαφέρεται και για διαμονή θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Athens House of Photography.
Διάρκεια Σεμιναρίου : 26 εως 29 Ιανουαρίου 2012
Athens House of Photography
Κεραμέων & Ελευσινίων Μεταξουργείο Αθήνα
Τηλ επικοινωνίας :  210 5228696

E mail επικοινωνίας : info@phototheatron.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου