Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ομιλία του Φωτογράφου Βαγγέλη Δελέγκου με θέμα "Ταξιδιωτική Φωτογραφία" στη Φωτογραφική Λέσχη Βόλου Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ταξιδιωτική Φωτογραφία Βαγγέλης Δελέγκος


 Η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου παρουσιάζει τον φωτογράφο Βαγγέλη Δελέγκο την Τετάρτη 14/12/2011 στις 7 το βράδυ,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας (Μανδηλαρά & Σταδίου). Είσοδος ελεύθερη.
Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της Sony Academy .

Ο φωτογράφος Bαγγέλης Δελέγκος θα μας μιλήσει για την λεγόμενη Ταξιδιωτική Φωτογραφία που περιλαμβάνει τοπίο, αστικό τοπίο, στιγμιότυπο, πορτρέτο, περιβαλλοντικό πορτρέτο κ.λπ. με κατά κανόνα φυσικό φωτισμό. Ο φωτογράφος θα παρουσιάσει δουλεία από λευκώματά του και θα συζητήσει με το κοινό για τις φωτογραφίες την αισθητική, τη σύνθεση, αλλά και τεχνικά θέματα λήψης. Επίσης θα συζητήσει με το κοινό της για τις φωτογραφίες του αλλά και τις φωτογραφίες που θα φέρει το κοινό. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φέρουν μέχρι 10 φωτογραφίες σε ηλεκτρονική μορφή μέσα σε cd dvd ή memory stick .
Στη συνέχεια της εκδήλωσης θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση τεχνολογιών Sony από τον κύριο Γιώργο Πέττα παράλληλα θα υπάρχουν στο χώρο διαθέσιμες για επίδειξη Sony 7SLT me 15 φακούς και Sony 9NEX με 7 φακούς καθώς και απαραίτητα αξεσουάρ όπως φλας, αντάπτορες  λάβες κ.α.


Δείτε εδώ Σύντομο Βιογραφικό

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 19:00
Φωτογραφική Λέσχη Βόλου
Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Ιωνίας Βόλου
Μανδηλαρά & Σταδίου


E-mail επικοινωνίας : info@photovolos.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου