Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ATHENS PHOTO INSPIRATION 11 4ος Φωτογραφικός Μαραθώνιος από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας.

Το Athens Photo Inspiration διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας για τέταρτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011. Πρόκειται για μια πρωτότυπη πρωτοβουλία με διαγωνιστικό χαρακτήρα και κύριο στόχο την υποστήριξη της ατομικής και συλλογικής καλλιτεχνικής έκφρασης μέσα από τη φωτογραφία.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα φωτογραφικό "μαραθώνιο" στο κέντρο της Αθήνας, να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν προσεγγίζοντας μέσα από τη δική τους ματιά, σε διάρκεια έξι ωρών, ένα συνδυασμό τεσσάρων θεμάτων με έμπνευση από την καθημερινή ζωή της πόλης. Απαραίτητη προυπόθεση για την συμμετοχή δεν είναι τόσο η τεχνική γνώση του φωτογραφικού μέσου, όσο η έμπνευση και η διάθεση για δημιουργία. Κορύφωση της διοργάνωσης αποτελεί η έκθεση, η οποία θα παρουσιάζει τις καλύτερες φωτογραφίες.
Ημερομηνία Διεξαγωγής : Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011, ωρα 11:00
Σημείο Εκκίνησης : "Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν δωρεάν τη συμμετοχή τους από τη Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 εως το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης (Τσάμη Καρατάσου 15 μετρό Ακρόπολη-Συγγρού Φιξ τηλ επικ. 2109211750 Ημέρες και ώρες λειτουργίας Δευτέρα εως Σάββατο 10:00-17:00)  ή στο δικτυακό τόπο www.photoinspiration.gr
Συμπληρώστε την ειδική φόρμα συμμετοχής εδώ

Οι επισκέπτες του www.photoinspiration.gr θα έχουν την ευκαιρία μέσα από on-line ψηφοφορία να αναδείξουν τις καλύτερες φωτογραφικές εμπνέυσεις. Παράλληλα, η επιτροπή θα απονείμει δύο ειδικά βραβεία στην καλύτερη ατομική και την καλύτερη ομαδική συμμετοχή.

Ψηφίστε εδώ

Καλή επιτυχία...Περιμένουμε τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας !!!

Δείτε εδώ τα θέματα του Athens Photo Inspiration 2010

Δείτε εδώ τα θέματα του Athens Photo Inspiration 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου