Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Διαγωνισμός Φωτογραφίας στο Facebook από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με θέμα “The Last Grand Tour. Σύγχρονοι Περιηγητές στην Ελλάδα”

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας στο Facebook στο πλαίσιο της έκθεσης “The Last Grand Tour. Σύγχρονοι Περιηγητές στην Ελλάδα” και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα ταξίδι για 2 άτομα στην Κωνσταντινούπολη!
Λήξη διαγωνισμού: 25 Αυγούστου 2011
Μοιράσου τις δημιουργικές στιγμές, έργα τέχνης, τοποθεσίες ή ό,τι άλλο σε ενέπνευσε στη δική σου περιήγηση στον κόσμο!
Κάνε LIKE στην σελίδα http://www.facebook.com/CycladicArtMuseum & πάρε μέρος στον διαγωνισμό "Win your own grand tour!"
  1. ανέβασε τη φωτογραφία σου
  2. δώσε ένα τίτλο ή μία σύντομη περιγραφή
  3. κοινοποίησέ το στον ‘τοίχο’ και μοιράσου το με τους φίλους σου
  4. προσκάλεσε τους φίλους σου να σε ψηφίσουν και…
  5. διεκδίκησε ένα ταξίδι για δύο στην Κωνσταντινούπολη.


Η έκθεση σύγχρονης τέχνης με τίτλο ‘The Last Grand Tour. Σύγχρονοι Περιηγητές στην Ελλάδα’ που πραγματοποιείται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ως τις 10 Οκτωβρίου 2011, παρουσιάζει για πρώτη φορά συγκεντρωμένο το έργο διεθνώς καταξιωμένων καλλιτεχνών, οι οποίοι έζησαν και δημιούργησαν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα. Βλέποντας την Ελλάδα ως τόπο έμπνευσης κατά τα τελευταία εξήντα χρόνια, τα έργα που παρουσιάζονται αντικατοπτρίζουν τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους η χώρα, η μακρά πολιτιστική ιστορία και τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της συνεχίζουν να αποτελούν πηγή καλλιτεχνικών πρωτοποριών μέσα στο χρόνο. Πού αναζητούν τώρα έμπνευση οι καλλιτέχνες και ποιοι παραλληλισμοί μπορεί να γίνουν τη σημερινή εποχή της υπερκινητικότητας, με τα ταξίδια και τις πολιτιστικές εξερευνήσεις καλλιτεχνών των προηγούμενων γενεών;
Επιμέλεια: Jessica Morgan, Tate Modern
Διάρκεια διαγωνισμού εως 25 Αυγούστου 2011
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4 / Βασιλίσσης Σοφίας και Ηροδότου, Αθήνα         
Eπικοινωνία: museum@cycladic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου