Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Κορίνθια 2011- Πρόσκληση Συμμετοχής στην Πανελλήνια Εικαστική Εκθεση για όλους τους καλλιτέχνες

H EPsilon Art Gallery μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η έκθεση που οργάνωσε το 2010 στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης «Κορινθία 2010», σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας, θα οργανώσει και φέτος Πανελλήνια Εικαστική Ομαδική Έκθεση “EPsilon Art Festival KORINTHIA 2011”.  Η πετυχημένη περσινή οργάνωση καθιστά φανερή την σημαντικότητα του θεσμού του Εικαστικού Φεστιβάλ “ΕPsilon Art Festival, το οποίο φέρνει το πλατύ κοινό σε επαφή με την τέχνη.
Με την θέσπιση μια τέτοιας εκδήλωσης η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Κορινθία 2011» δημιουργεί προϋποθέσεις αναβάθμισης της Τέχνης και του Πολιτισμού, σε όλο το εύρος της έκφρασής του.
Η έκθεση θα διαρκέσει από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2011 και αναμένεται να την επισκεφθούν περισσότεροι από 22.000 επισκέπτες με βάση την περσινή επισκεψιμότητα.
Τα έργα θα εκτεθούν σε ένα χώρο 500 τμ και οι καλλιτέχνες θα ομαδοποιηθούν (ζωγράφοι, γλύπτες, φωτογράφοι και αγιογράφοι κα), ανάλογα με την δουλειά τους. Ταυτόχρονα τα έργα θα προβάλλονται ψηφιακά, καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, από διάφορες διαδικτυακές πύλες προώθησης πολιτιστικών γεγονότων.
Οι εικαστικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ μπορούν να αποστείλουν το ονοματεπώνυμό τους στο e-mail: epsilon.art.studio@hotmail.com. Ακολούθως θα λαμβάνουν αίτηση συμμετοχής με αναλυτικές λεπτομέρειες.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία/ διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Εύη Παντελέων, ζωγράφο, υπεύθυνη του ΕPsilon Art Festival Korinthia 2011, κινητό 6977878481, fax 27440 63895, e-mail epsilon.art.stuidio@hotmail.com και www.loutrzogr.blogspot.com

Διάρκεια έκθεσης :  21 Σεπτεμβρίου έως 25 Σεπτεμβρίου 2011
Σωληνουργία Κορίνθου, 5ο χιλιόμετρο παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών, Κόρινθος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου