Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

David Gibson Πενθήμερο Φωτογραφικό Workshop στην Αθήνα 23 με 27 Μαρτίου 2011.

Το workshop θα αποτελέσει μια αισθητική και πρακτική διερεύνηση της φωτογραφίας δρόμου για μια μικρή ομάδα θιασωτών του είδους. Η διάρκεια και ο άτυπος χαρακτήρας του μαθήματος, θα προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να εξεταστεί σε μεγάλο εύρος η ιστορία και η φιλοσοφία της φωτογραφίας δρόμου και οι συμμετέχοντες με την καθοδήγηση του D. Gibson θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στο δικό τους φωτογραφικό έργο.

Στο workshop θα προσεγγιστεί και θα αναλυθεί η έννοια της έμπνευσης μέσω της μελέτης του έργου σημαντικών φωτογράφων δρόμου έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να εκτιμήσουν τις δικές τους δυνατότητες.
Στην διάρκεια του workshop θα ανατίθενται καθημερινές εργασίες γύρω από συγκεκριμένους θεματικούς άξονες και στο τέλος κάθε ημέρας επιλεγμένες φωτογραφίες θα αναλύονται κριτικά από τον D. Gibson και το γκρουπ.
Στόχος είναι η δημιουργία και η συγκρότηση ενός επιλεγμένου σώματος δουλειάς, η συνέχιση και βελτίωση ενός εν εξελίξει project και η φωτογραφική πρόοδος των συμμετεχόντων. Το workshop θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και σε ψηφιακό φορμά.
Τετάρτη 23/3 έως Κυριακή 27/3/2011.
Καθημερινά από τις 18:00 έως τις 23:00
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 330€ ανά άτομο. Για τους φοιτητές παρέχεται έκπτωση 10% με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας.
Τρόπος πληρωμής: Το 50% του ποσού θα προκαταβληθεί ταυτόχρονα με την αίτηση συμμετοχής. Το υπόλοιπο 50% θα καταβληθεί έως τις 15/3/2011.
Τελευταία ημέρα υποβολής συμμετοχών η Κυριακή 20/2/2011.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε στο
email: ziskar@dpgr.gr
Πηγή : http://www.gibsonstreet.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου