Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

"Πρόσκληση για συμμετοχή σε ομαδική έκθεση από το Ash In Art"

Πρόσκληση σε εικαστικούς δημιουργούς και ερασιτέχνες φωτογράφους για συμμετοχή σε μία έκθεση αναφορά στο καλοκαίρι που ξεκίνησε. Ο εκθεσιακός χώρος του Ash In Art γεμίζει από εικόνες μέσα από τα μάτια των καλλιτεχνών και τη ζωή των άλλων. Ξαναφέρνουμε στη μνήμη θέματα, καταστάσεις και στοιχεία που προσδιορίζουν μία περίοδο διαφορετική, φωτεινή και ανέμελη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά έργων
Η προοπτική παρουσίασης περιλαμβάνει εκτυπώσεις σε καμβά και σε εφαρμόσιμες επιφάνειες (φωτογραφικό χαρτί σε κάπα μάουντ, ξύλο κοντρα πλακέ, τελάρο χωρίς τζάμι) αλλά και έργα ζωγραφικής. Η διάσταση που προτείνεται είναι μεταξύ 30Χ50cm. Μέγιστη συμμετοχή 50 έργα (1 έργο ανά καλλιτέχνη). Γίνονται δεκτά και video που τραβήξατε από τις διακοπές σας που θα προβάλλονται παράλληλα στον ημιόροφο του εκθεσιακού χώρου (να είναι σε μορφή DVD).

Δηλώστε συμμετοχή
Κάθε συμμετοχή αφορά ένα έργο (μία φωτογραφία). Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενημερώνουν στο e-mail: ashinart@yahoo.com. Eκδηλώνεται ενδιαφέρον συμπληρώνοντας όνομα-επώνυμο-τηλ.-e-mail και γράφοντας στο πεδίο τίτλου: ΕΙΚΟΝΕΣ. Λειτουργικά έξοδα / κόστος συμμετοχής: 15€/εκθέτη. Κάθε συμμετέχων παραλαμβάνει απαραίτητο αριθμό προσκλήσεων-αφισών.

Μέχρι σήμερα δηλώνουν συμμετοχή:
Έλλη Μίχου (φωτ.), Mαριάντα Κόλλια (φωτ.), Παναγιώτης Κόκκαλης (φωτ.), Άντζυ Πανταζάκη (ζωγρ.)

Διαγωνιστικό μέρος
Η εικόνα που θα ψηφιστεί ως η καλύτερη από τους επισκέπτες κατά την ημέρα των εγκαινίων (17.9) θα είναι το εξώφυλλο του περιοδικού Αψέντι που θα κυκλοφορήσει αρχές Οκτωβρίου (έτσι κι αλλιώς αυτό το περιοδικό τα βλέπει όλα αλλιώς!). Η εικόνα σας δεν πρέπει να είναι τραβηγμένη πριν από το καλοκαίρι. Οι φωτογραφίες που θα έρχονται θα ανεβαίνουν στο παρόν event.

Aποστολή / παράδοση / πώληση
Μπορείτε να φέρετε το έργο σας μαζί με τη συμμετοχή σας (15€) στο Ash In Art 10-15/9 ή να τα στείλετε μαζί, με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ μέχρι 15/9, σε συσκευασία εύθραυστου δέματος στην διεύθυνσή μας ASH IN ART, ΛΑΧΟΥΡΗ 1 & ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ, 11743 ΑΘΗΝΑ, Τ: 9216890 [σε περίπτωση που βρίσκεστε στην περιφέρεια]. Μέχρι 10/9 στέλνετε την εικόνα σας με e-mail, σε αρχείο jpg για τον κατάλογο της έκθεσης. Εάν προτιμάτε κατάθεση για την συνδρομή σας ενημερώστε μας να σας στείλουμε σχετικό αρ. λογ/μού. Τα έργα ενδέχεται να πωλούνται, εάν το επιθυμούν οι δημιουργοί τους.

Εκδηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας με e-mail (ashinart@yahoo.com)

Επιμέλεια έκθεσης: Πόλυς Αθανασιάδης
Χορηγός εστίασης: Δεληολάνης Catering
Χορηγοί επικοινωνίας: PostYourEvent.gr, Περιοδικό ΑΨΕΝΤΙ
15 Σεπτέμβριος, 2010 ()
Αsh in art, Hρακλέους 10 & Λαχούρη 1, 11743, N. Κόσμος, Αθήνα
Παραγωγός - Φορέας: Αsh in art
Τηλ: 2109216890, E: ashinart@yahoo.com
http://www.ashinart.com/
Κόστος: 15€ (Λειτουργικά έξοδα / κόστος συμμετοχής)
Πηγή fmag
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου